Волинь посідає 15 місце за зарплатними боргами. ІНФОГРАФІКА

Волинь посідає 15 місце за зарплатними боргами. ІНФОГРАФІКА
Волинська область посідає 15-те місце за обсягом зарплатних боргів. Нині волинянам не віддали 22 мільйони гривень зарплати.

Луганська область лідирує в списку областей за розміром заборгованості із заробітної плати, – пише Слово і Діло з посиланням на Державну службу статистики України.

Станом на 30 листопада з початку року жителі регіону недоотримали 486,7 млн грн зароблених коштів. Друга у списку – Донеччина з 360,8 млн грн боргу перед населенням. Цікаво, що дані наведено без урахування окупованих територій.

Також високий рівень заборгованості із зарплати в Харківській, Дніпропетровській, Київській та Сумській областях. Найменші борги із зарплати – у роботодавців Буковини та Закарпаття (2,9 і 6 млн грн відповідно).

Варто зазначити, що протягом 11 місяців 2015 року динаміка боргу демонструвала неухильне зростання щомісяця, крім травня та жовтня: наприкінці весни роботодавцям вдалося скоротити заборгованість перед працівниками майже до 1,5 млрд грн, проте вже в червні стрімке зростання боргу відновилося. В жовтні заборгованість скоротили з 2 млрд до 1,9 млрд грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь посідає 15 місце за зарплатними боргами. ІНФОГРАФІКА
03 грудень, 2015, 18:30