«Маршрут №1»: час глінтвейну – час добрих вчинків

«Маршрут №1»: час глінтвейну – час добрих вчинків
Початок зими – особливий час, час очікування свят, а відтак і чудес. І провести його треба не лише весело, а й з користю.

Це час для позитивних ідей та добрих вчинків. Власне, про це – новий «Маршрут №1».

«У нас є гасло – «Тепло з «Днем»! Це заклик до того, щоб підтримувати один одного енергією. Озирнутися навколо себе – кожного разу бачити, кому ти можеш зробити якийсь теплий жест. Зараз є дуже багато точок докладання душевних сил, а Різдвяні свята – найкраща нагода. Тому ми повинні думати про свій «рецепт різдвяного пряника», він може складатися з різноманітних вчинків, бо це – великий образ, - пише у своїй традиційній колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина. - Це можливість для людей, які почали переосмислювати свята. Які розуміють, що це не тільки камін, свічки чи запах домашнього печива, але це, перш за все, спроби дати домашній комфорт тим людям, яким це найбільше потрібно. І стимулювати величезну кількість добрих акцій».

У вступній колонці Лариса Івшина згадує, як за мера Володимира Чайки у Миколаїв повернувся… Святий Миколай і вдихнув життя в радянське місто. У цьому «Маршруті№1» журналісти поспілкувалися з новообраним мером Миколаєва Олександром Сенкевичем і дізналися, як він перетворюватиме місто на сучасне й інноваційне, яке, втім, матиме і своє історичне обличчя.

А щоб створити той особливий настрій, креативна команда «Дня» склала для детальний і дуже цікавий путівник українськими зимовими святами. З «Маршрутом №1.Час глінтвейну» ви знатимете історію кожного свята – від Андрія до Водохреща.

Зможете обрати важливі атрибути святкування та подарунки для друзів і близьких, а також тих, хто нині потребує трошечки тепла, доброти і чуда. Сплануєте свої мандрівки та підберете книжки, музику і фільми для настрою.

А якщо ви любите проводити зимові свята вдома з родиною або друзями, то для вас - рецепти глінтвейну з різних куточків світу. Хіба не чудово – приготувати гаряче запашне вино, вкритися теплим пледом і розгорнути святковий «Маршрут №1»!

Тож запитуйте 38-39-й випуск глянцевого щомісячного додатку «Дня» «Маршрут №1.Час глінтвейну» у кіосках преси вже 11 грудня або замовляйте на сайті «Дня».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.