Нововолинські шахти отримали 18 мільйонів гривень

Нововолинські шахти отримали 18 мільйонів гривень
Нововолинські шахти отримали черговий транш.

Кошти у розмірі 18 мільйонів гривень 22 грудня 2015 року надійшли на рахунки ДП «Волиньвугілля», - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Відповідна сума буде спрямована на погашення заборгованості із заробітної плати вугільникам шахти «Бужанська» та № 9 «Нововолинська»: стовідсотково за листопад місяць і частково за грудень 2015 року.

Окрім того, на рахунки вугільного підприємства надійшло 88 мільйонів гривень на добудову шахти № 10 «Нововолинська». Кошти спрямують на придбання устаткування. Наразі розпочато підготовку документів на придбання необхідного обладнання.

За попередніми даними, до кінця цього тижня на рахунки «Волиньвугілля» надійдуть кошти на виплату заборгованості працівникам шахти № «Нововолинська».

Варто наголосити, що голова облдержадміністрації Володимир Гунчик продовжує активно працювати на рівні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо подальшої виплати заборгованості із заробітної плати та поточних виплат волинським шахтарям. Питання підтримки нововолинських шахт знаходиться на особливому контролі керівництва області, адже за розвитком волинської вугільної промисловості – розвиток краю та зміцнення енергетичної безпеки в цілому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинські шахти отримали 18 мільйонів гривень
23 грудень, 2015, 10:26