Автомобіль, що згорів вночі у Луцьку, належав матері працівника МВС, - поліція

Автомобіль, що згорів вночі у Луцьку, належав матері працівника МВС, - поліція
Елітний автомобіль марки «BMW X5», що згорів вночі на вулиці Чернишевського в Луцьку, належав матері працівника Територіального сервісного центру МВС України у Волинській області.

Про це повідомили у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області

Нагадаємо, ми повідомляли про те, що у ніч з 15 та 16 січня працівнику луцького МРЕВ, який нещодавно реформували в Територіальний сервісний центр, спалили автомобіль.

«О 5 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Чернишевського скоєно підпал автомобіля. На місце події негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Встановлено, що було здійснено умисний підпал.

Невстановленою поки що особою було підпалено автомобіль «BMW X5», який офіційно належить матері заступника начальника сервісного центру МВС України у Волинській області», - коментує подію начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

За його словами, поки слідчі не встановили, чи підпал пов'язаний з виконанням працівником сервісного центру службових обов’язків.
Поліція проводить оперативно-розшукові та слідчі заходи.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 63
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага
значицця мама на беху насмоктала?
Відповісти
это тоже трудное дело. не понаслышке говорю.
Відповісти
Терпеливо прочитав усі коменти. Висновок сумний: автори цих примітивних рефлексій така ж худобина, як і цей мент-хабарник. На його місці усі ці дебільні писаки поводили б себе точно так, як і цей наскрізь гнилий ментяра і при цьому абсолютно щиро вважали б, що всі, хто так не поступає, лохи. Гидко і прикро. Піся цього хочеться піти й помити руки.
Відповісти
Помилка-не всі мєнти-гнилі,тобто узагальнювати можна лише відвідувачів WS/ дивно,що Вам так не подобається злорадство простого люду....чи треба співчувати бідній пенсіонерці...а якщо є реакція-це добре,-значить є емоції,бо байдужість-ще страшніше...
Відповісти
у нас всі пенсіонери на джипах вишивають...
Відповісти
Оце то матуся. У них усіх родичі багаті.
Відповісти
Матуся між іншим главбух в одній величезній канторі) так шо не пі
Відповісти
Я багато років працював у банку на далеко не рядових посадах. Може за весь час і спромігся б на таку беху, але тоді прийшлося б зуби на полицю покласти. А тут, видно, як звичайна річ у хазяйстві. Це ж скільки треба було брати, щоб така беха, як рядова річ!
Відповісти
То ти лох
Відповісти
Я завгоспом працюю і такий маю.
Відповісти
То на вашому підприємстві всього вистачає? ;)
Відповісти
То ти завгоспом де в гаспромі працюєш???)))
Відповісти
Ага, то вже не його а мамина. Паскуди і здохнуть паскудами от як вам скажу! вже був у нас такий не один, що то не його а мамине-татове, кумове-сватове. але ж все воно накрадене потім боком вилазить...
Відповісти
Горіла сосна палала, горіла сосна палала під нею беха стояла, під нею беха стояла чорним димом палала... .
Люблю коли беха ХИ-5 горить, гарне видовище... .
Відповісти
жахіття корупція процвітає. А ще в баби може є трактор а в діда вілла а в батька квартина а у них нічого нема. Так і на посади повмощували мамочки і бабушки. Гнати їх з крісел. Казали вся система поміняється а їх з одного крісла в інше. Ну скільки вже це буде тривати? Коли появиться людина як казав шановний Скрябін , яка захоче залишити свій слід в добрих вчинках? Спасе простих людей а тих хто зажираються на заводи працювати нехай відчують різницю. Простих людей і бідних більше
Відповісти
Це машина Андрія Вороніна. перший корупціонер в мрео!!!
Відповісти
Та хоч хай хата згорить. гамна не жалко
Відповісти
клас! дрібниця, а як приємно! буде вам розплата - суки хабарницькі!
Відповісти
Як прийшло, так і пішло!
Відповісти
Може після цього випадку керівництво задумається,кого на роботу беруть.В інтерв'ю Віскунов Ю.М.запевняв,що все змінено,все йде до покращення,будуть обирати на посади на конкурсній основі.І що?Знову брехня?!Який конкурс,якщо на посадах "сидять,навіть тримаються обома руками і переплили ногами ніжки крісел"все ті ж люди.І вір після цього людям.А Віскунов дякуючи таким роботягам може легко лишитись свого місця,а в них совість і не заграє.Подумайте,начальнику,перш ніж брати на роботу,колишіх мревців всіх вон,бо спокою не буде Вам.Вони вже всі нахапали на три покоління вперед.А чим більше береш-то більше хочеться ще.Женіть всіх,починаючи з Вітер і т.д......
Відповісти
та цих вітер і нінок ураганом звідти не видуєш те мрео згорить а вони на попелищі сидіти будуть
Відповісти
Нічого собі Маман у працівника МВС
Відповісти
О,на счьот Вітер то да хватить вже,дай другим заробити хабарниця ще та ше ніхто не здав просто так в її.А там вони всі добрі,всі однакові.
Відповісти
І Маман, і Папан, І Жони.Кстаті Жона цього працівника МВС працює там же.І будете тут про корупцію розказувати.То ще не відомо,кому мстили,може то жонці
Відповісти
, напевно, не порушать: паперу ж бо немає)))
Відповісти
Суки хабарники.
Відповісти
кто сука?
Відповісти
Волинські новини - перетворилися в якийсь поліцейсько-мусарський рупор.
Як це вже все ОСТОЧОРТІЛО ЧИТАТИ. Ще щось в Луцьку крім аварій і бардака поліцейського відбувається, під шелест бабла в Міській раді?
Відповісти
Бо може через інтернет почують людей,от і пишуть про ту мусарню.Бо інакше їх за задніцу не візьме ніхто-в однієї чоловік депутат(хоча в неї і кримінальне минуле),в другої-коханець начальник.
Відповісти
У нас в селі все "около мусарки" і відбувається
Відповісти
Хочу вам,люди,сказати,шо на счєт мрев не так все потєряно.Послали мене з Підгаєцької,такий сивий дядінька наглий,в кантору їхньго центру по рахунок,а оказується,шо то зовсім в іншу мені треба було установу.А в тій канторі їхній,мревській,працюють нормальні люди,допомогли,підсказали,і своїм п...виписали.Видно,що народ ще неспорчений,але по віду і немолодняк,може і ненавчані красти,бо одіті даже бідолашно.От таких бідох трудящих і туди на Підгаєцьку треба,а не таких,що морда в вікно не влазить
Відповісти
таж сама тема, Синок на держслужбі зароби і на маму оформив.. так ЦІЛКОМ ЧЕСНА ЛЮДИНА.
Відповісти
Щоб систему зрушити з мертвої точки потрібно в один день звільнити всю верхушку, аж до начальників відділів без поновлення і тоді тільки можливо система запрацює на 50 - 60 відсотків, а Ви подивіться,що в МВС відбувається проста гра в карти перетусували колоду і всі в колоді ті самі.
Відповісти
Прочитавши коментарі мені стає страшно від того,як тішить людей чужа біда.А ще кожен називаючи чіжі фамілії ,осуджуючи когось боїться назвати своє справжнє прізвище.
Відповісти
Воронін, бидло з била......Хабарник. Його пропихнули в роботу МРЕВ керівництво СБУ. Якщо хтось з читачів був у МРЕВ, то Вороніна запамятав візуальн. То це те високе, жирне, сракасте та короткострижене бидло. Та й телефончик айфон 6 не поганий має. З рєшалами з МРЕВ щодня обідає. Де ж та люстрація працівників МРЕВ та відкритий оголошений конкурс набору нових людей. Де антикорупційний комітет чи бюро, а внутрішня безпека ГУНП Волинської обл., чим займається? От хай перевірють де мамуся Вороніна взяла бабло на Х5.
Відповісти
Я звертаюсь до сау за кожним ніком є айпі адрес з якого видно хто і звідки пише це, як банківська картка остані 4 цифри все можуть розказати про власника. Варіант 2 звернутись до пана Пащенка за винагороду і встановити особу.☺
Відповісти
і що далі? Приїдуть "братани" рєшати вапроси? Ти або школьнік або просто дибіл.
Відповісти
ще один вичислятор по ІР
Відповісти
можеш до мене приїхати вичислятор)) я тобі розкажу і покажу як з простим людом треба поводитися а то ружо давно зайчика не бачило)
Відповісти
Сакашвілі нада в Луцьк!!! щоб всіх розігнав тих злодюганів,і щоб прийли нові трудящі не корумпірувані люди...
Відповісти
коли вони всі згорять синім полумям,гидота.
Відповісти
Ти сам себе ло... М прозвав чепчику. От судьби не уйдеш, да? Після тебе, мій солодкий
Відповісти
всіх коменти підтримую!!!!!!!
Відповісти
Ха-ха-ха пахан признався,що він,або воно дибіл.
Відповісти
Тиць здиць ти хуйло кончане таке за маму писати! Чи твоя так робить?
Відповісти
Так ми ж маємо право самим поміняти керівника любої місцевої державної установи!!
Відповісти
Така переписочка,що проснутись можна...може мама сама купила бмвешичку-бухгалтер(власнику треба задуматись),а синок ні сном ні духом-думав сусід припаркував-де ж в держслужбовця чесного такі грошиська.... А українське нутро-РАДІЄ-прости Боже-зате щирі емоції....
Відповісти
Хабарі в Украіні процвітаютьчерез нашу лінивість на безграмотність. Не беріть і давайте іншому і все буде ок.
Відповісти
Хай тим сукам, ноги и руки повидсихають... Свиноматка блять на х5 катаеться, а хлопцi в окопах живуть....
Відповісти
В Крыму у главы местного меджлиса сгорел автомобиль, совпадение?, не думаю!
Відповісти
Навіть, якщо і за місяць заробить на новe авто, то історія давно показала, що на чужому горі і крадених грошах щасливого життя ще ніхто не побудував Так, що хай купує живе і думає, а життя справедливе розставить все по своїх місцях. Аксіома
Відповісти
Не сердіть Андрійка, а то завтра 2 купить....або мамулька....
Відповісти
Народ не нийте треба брати в руки коктелі і хай це буде місячна Акція для корупціонерів. 1 РАЗ НА МІСЯЦЬ 1 машина 1 корупціонер.
Відповісти
Пропоную всім тим, в кого дєрьмо льється зі всіх щелєй, прийти і особисто виразити неприязнь сімі Вороніних прям у вівторок. На роботу. Всі своі буееее і радість з приводу підпалу. Упевнений, всі будуть вилизувати очечко. Як завжди. Так що гнилі дурні бідні такими й помрете
Відповісти
тебе я бачу трохи контузило. Чи правда просто в очі ріже, або сам андрійко таке пише під ніком Паша? Очко, в тебе тормозе, замість голови. Явно працівник МРЕВ написав, бо так грамотно, коректно та етично написав комента. Ще варіант - рєшала з МРЕВ
Відповісти
Недо--обана тьотя
Відповісти
ти хто будеш, гонщик корчів з еуропи, постійний клієнт бидло-рішал? чо впрягаєшся?
Відповісти
А може ви всі спочатку подумаєте про те що в першу чергу він людина,а от ви не далеко втекли якщо стільки злоби в серці маєте...ми самі їх всіх посадили в ці крісла,і президентів вибираємо таких що це не ім машини а нам руки палити треба!!!такщо або не мовчіть а йдіть до мрео і робіть революцію,або не оподоблюйтесь тваринам,бо навіть їм шкода своїх!!!а за того що спалив схожу свічку поставлю в церку,може Боженько розуму додасть
Відповісти
Собі постав, може і тобі прибавиться. І не називай гниле лайно людиною. Людиною не достатньо народитися, а ще треба стати. Воно стало лайном. І справа не в тому, що ми когось не того обираємо, а справа в тому що вони зовсім страху не мають. Хай покаже податкові декларації він і його мама, і розкаже "слуга народа" за що автівку придбав. Тут поліції треба ще одну справу відкривати!!!
Відповісти
А не ты ли случайно поджёг организовал?
Відповісти
Мене звичайно, як і всіх дістав цей бардак в країні але не на стільки. Але розсмішив ти ))))))
Відповісти
А чого зразу так примяк- судячи з психологічної сторони всіх коментарів, в тебе найбільша образа і гостре сприйняття- так що 50 % ставлю що це ти!
Відповісти
Хороший ход и машину сжечь и обосрать с головы до ног.
Відповісти