Є ймовірність продовження карантину у Луцьку

Є ймовірність продовження карантину у Луцьку
Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук повідомив про тимчасове припинення навчання в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладах міста Луцька.

Про це він повідомив сьогодні, 26 січня, під час оперативної наради, йдеться на сайті «Під прицілом».

Микола Якимчук повідомив, що середня захворюваність учнів у загальноосвітніх навчальних закладах на початку минулого тижня склала 12%. До п’ятниці кількість відсутніх у школах збільшилась до 14%. Тож, враховуючи ріст захворюваності, міський голова Микола Романюк дав розпорядження про введення карантину в усіх шкільних та позашкільних навчально-виховних закладах.

Школи закриті на карантин до 31 січня. Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк підтвердив інформацію управління охорони здоров’я та додав, що термін карантину може подовжитись в залежності від епідеміологічного стану.

Олег Гребенюк також повідомив, що в дошкільних навчальних закладах робота не припинена. Втім, він звернувся до батьків з проханням по можливості залишати дітей вдома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Гребенюк не меле лишніх слів ні докого він не звертався ганьба йому
Відповісти
Хватить на цій посаді Гребенюку працювати толку з нього немає ніякого завалив освіту повністю
Відповісти
Нащо той карантин треа щоб учні вчились канікули вже пройшли. Хто хврив нехай лікується а інші на навчання а не зараз немають чим зайнятись дурість в голові свище в багатьох. Батьки на роботу а діти -що хочуть те й ролять скоріше сидять ігри грають в інтернеті і дивляться різне непотрібне їм.
Відповісти
Ще б ці учні в яких карантин дома сиділи, або гуляли на свіжому повітрі. А то вони тільки по Порт Сіті і ходять.
Відповісти
Не всі ходять у порт сіті..а батькам треба дивитись...не розписуйтесь за всіх...а карантин - це правильне рішення і добре як продовжать
Відповісти
Чомусь багато чого непотрібного швидко впроваджують, а елементарно ввести дистанційне навчання розуму не вистачає. Вчителі і учні були б зайняті хоча б частково, та й завдання в контроль все ж добре дисциплінують.
Відповісти
Карантин повинен тривати не менше 14-ти днів!!!Розумні батьки дітей в порт сіті і т.д...не пускають.....Карантину треба ....!!!!!!!!!!
Відповісти
коли запроваджують карантин, то звичайно, що треба думати і про те, хто буде наглядати за дітьми у цей час ,а також, давати батькам оплачувані відпустки.. але, треба зазначити, що у школах. де карантин не ввели, наприклад, у луцькому районі, діти взагалі - залізні , бо за ними і вчителі не дуже наглядають... коли ті на перервах, роздягнені по
сусідніх із школою магазинах бігають...
Відповісти
Останні новини
Є ймовірність продовження карантину у Луцьку
26 січень, 2016, 11:27