Порошенко закликав народних депутатів підтримати зміни до закону про заочне правосуддя

Порошенко закликав народних депутатів підтримати зміни до закону про заочне правосуддя
Президент закликав народних депутатів підтримати технічні зміни до закону «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти основ національної безпеки, громадської безпеки та корупційні злочини», який був ухвалений у жовтні 2014 року

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу президента.

Під час зустрічі із керівниками парламентських фракцій та депутатських груп глава держави заявив: «Ті, хто втік до Російської Федерації - країни-агресора, з тих чи інших обставин не був включений до розшуку Інтерполу. Таким чином через ці технічні механізми отримали індульгенцію від справедливого покарання за скоєння злочину».

Тож Петро Порошенко звернувся до присутніх на зустрічі і закликав підтримати запропоновані зміни задля притягнення винних до відповідальності.

«Внесення змін технічних до Закону про заочне правосуддя дає можливість відновлення справедливості», - наголосив президент.

Він також підкреслив, що зібрані слідчими органами України та прокуратурою докази мають бути негайно передані до суду.

«Через прозорий механізм судового процесу злочинці, в тому числі винні за безневинні жертви на Майдані, мають бути притягнуті до відповідальності», - наголосив глава держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більшовики від заздрості в могилах перевертаються. Їм таке навіть на думку не спадало, наш Пєтюня додумався. Справжнє єуропейське правосуддя. У 2010-2011 роках теперішній міністр МВС Аваков від кримінальної справи за його "подвиги" під час губернаторства на Харківщині, в Італії переховувся, і справу проти нього, внаслідок цього, до суду так і не довели. А мав би Янек тоді такий же закон - засудили корупціонера і злочинця Авакова заочно і ніяких проблем (може, і Україна б ціла і мирна була)...
Відповісти
Останні новини
Порошенко закликав народних депутатів підтримати зміни до закону про заочне правосуддя
28 січень, 2016, 06:52