20 лютого 2014

20 лютого 2014
20 лютого 2014 року тогочасне керівництво Міністерства внутрішніх справ роздало 408 автоматів представникам злочинних угруповань.

Про це в інтерв’ю Громадському заявив комендант Євромайдану, віце-спікер парламенту Андрій Парубій.

"Я вчора дізнався, що 20 числа було роздано зі складів МВС 1,5 тисячі автоматів Калашникова. З них 408 було роздано представникам злочинних угруповань. Неконтрольовані, необліковані автомати, в яких було одне завдання – знищити Майдан", – заявив Парубій.

Також він допускає, що 19-20 лютого 2014 року з боку протестувальників могли бути люди зі зброєю, які стріляли по "беркутівціях". Раніше Парубій заявив, що під час Євромайдану існувала неформальна комунікація штабу самооборони з тогочасним керівництвом МВС.

Також в інтерв’ю Інтерфакс-Україна, Парубій наполягає, що під час трагічних подій в ході Революції гідності і розстрілів активістів взимку 2014 року на Майдані в Києві були присутні російські снайпери.

Як відомо, раніше екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що помічник президента РФ Владислав Сурков керував снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.

У свою чергу в ГПУ заявили, що вплив представників Російської Федерації на події Євромайдану був, Генпрокуратура досліджує це питання, але підтвердження участі снайперів РФ у розстрілах на Майдані немає

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тим часом Парубій з Пашинським, у ті часи, у своїх авто вже завезли на Майдан зброю, різну зброю від АК до снайперських гвинтівок! Луценко з трибуни Майдану заявив, що роззброєна одна з військових частин у Львові і зброя їде на Майдан... Забули?
Відповісти
про таке не памятають! То все "злочинна влада".
Відповісти
А бандерлогам скільки роздали?
Відповісти
А чого ті хто роздавав автомати ще не в тюрмі? Чому нікого за 2 роки не покарали?
Говорити можна все. А діяти ніхто не хоче.
Відповісти
Парубій закидає в медіапростір чергову брехню, це ж його стиль роботи і впливу на зомбомассу!
Відповісти
Тем временм Романюк перевозил деньги в Польшу и продлял визу.А вдруга майданауты прийдут как к Климчуку.и Башкаленко.Самооборона и Пашка -сучка получили по 3 миллиона долларов что бы их не прирезали как свинью.а тем временем на майдане детей бросили на потеху западным СМИ.Смотрите это же ОН ЗлоЙ ЯНУКАКА убивает а мы стреляем добрыми пулями.Кто не скачет тот майдан.
Відповісти
Ще є хтось, хто вірить тому заслиненому гідроцефалу? Нехай розкаже, скільки зброї воно само завезло, гнида.
Відповісти