Турнір із дзюдо пам`яті волинського Героя Небесної Сотні. ФОТО

Турнір із дзюдо пам`яті волинського Героя Небесної Сотні. ФОТО
В селi Деревок Любешiвського району Волині вiдбувся І міжнародний турнiр iз дзюдо пам'ятi Героя Небесноï Сотнi, Едуарда Гриневича. В ньому узяли участь понад 200 учасників з кількох областей України та Республіки Білорусь.

Успішний дебют турніру не залишає сумнівів у тому, що цей почин стане традиційним.

Відкрив змагання перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. Він розповів про ідеали, за які боровся Едуард Гриневич – людина великої сили волі та духу, котрий, не вагаючись, поклав своє молоде життя під час буремних подій Майдану.

Заступник голови облради побажав присутнім плекати в собі не лише фізичну силу, а й незламну волю й дух, які потрібні будуть підростаючому поколінню, якому доведеться відбудовувати знижену зовнішніми та внутрішніми ворогами Україну й робити її заможною та процвітаючою, такою якою її бачили наші Герої.

Перед початком змагань школярам продемонстрували документальний фотофільм про Едуарда Гриневича, показали життєвий шлях Героя.

Під час змагальних сутичок хлопці та дівчата протягом декількох годин показували неабиякі вміння та завзяття. У переповненому спортзалі місцевої школи за цими захоплюючими поєдинками спостерігали почесні гості турніру – бабуся та сестричка загиблого Героя України Едуарда Гриневича, представники місцевої влади, мешканці села Деревок та сусідніх сіл. Для села турнір став справжнім святом.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.