У Луцьку відремонтують дорогу. ФОТО

У  Луцьку відремонтують дорогу. ФОТО
У Луцьку розпочали ремонтні роботи на вулиці Воровського.

Працівниками Департаменту житлово - комунального господарства розпочато капітальний ремонт вулиці Воровського, - про на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" написав депутат Петро Нестерук.

Довгий період дороги там практично не було та за ініціативи депутата Луцької міської ради ряд вулиць мікрорайону "Балка", в тому числі Воровського, було включено у перелік тих, що будуть відремонтовані у 2016-2017 роках.

"Цією вулицею користуються не тільки місцеві, вона є прохідною між мікрорайоном "Балка" та "Варшавським" ринком, "ПортСіті"", - йдеться в дописі.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей Воровський? ЩО він зробив для України? Чи декомунізація Романюку не закон? Як вже ті перебрані та перефарбовані комуняки заграли!!!
Відповісти
А тепер до доріг... Чи точніше сказати вулиці... пр. Соборності 25... Це жах, поклали кілька років новий асфальт, але як рах...ти. Всі хто проходить по цій ділянці до свого будинку змушені проходити смугу перешкод від арки до третього під'їзду даного будинку, так як після опадів, утворюється калюжа на 2 під'їзди, яка практично ніколи не зникає. Силами мешканців була спроба викласти тротуар кирпичами, але це ніяк не допомогло, так як машини які проїжджають через цю калюжу заливають повністю пішохідну доріжку.
Відповісти
Дуже добре, звичайно, що її заасфальтували, і тепер тим, хто проходить саме цією вулицею аж у район Варшавського ринку, можна буде ходити пішки хоча б проїзною частиною (напевно, це малося на увазі, коли цю вулицю правдиво було названо "прохідною"). Бо ж значній кількості лучан таки доводиться економити на транспорті. А про тротуари, напевно, забудуть.
Згадуваної інформації на ФБ-сторінці депутата так і не знайшов.
А хто такий цей Воровський? Ой та то такий дєятєль!.. Такий, що на суді у Швейцарії люди, які його вбили (1923), "були виправдані присяжними після того, як більш ніж 70 свідків розказали судові про більшовицькі злочини: суд визнав убивство Воровського справедливим актом" (вікі).
Відповісти
всі вулиці що на фото ніколи не мали твердого асфальтного покриття хоча за документами воно там лежить і успішно періодично ремонтується цікаво хто з колишніх мерів провів цю аферу його потрібно знайти і заставити оплатити всі теперішні витрати
Відповісти