Пам'ятник Бандері в Луцьку: всі за і проти

Пам'ятник Бандері в Луцьку: всі за і проти
З ініціативи депутата Луцької міської ради Павла Данильчука в соцмережах виникла чергова хвиля обговорень щодо можливого місця розташування пам’ятника лідерові ОУН Степану Бандері.

Про це пише Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, обранець громади запропонував встановити монумент на вулиці Лесі Українки замість погруддя комуністичному діячеві Степану Бойку.

Таким чином місць, де хочуть бачити пам’ятник видатному українцеві стало три: площа перед РАЦСом, вулиця Лесі Українки (замість погруддя) та навпроти прокуратури в так званому Бандер-сквері.

Окрім того є люди, які не знають, де варто встановити пам’ятник, однак вони кардинально проти РАЦСу. Ось декілька зразків таких коментарів:

“На мій погляд любе місце підійде замість теперішнього… Це сором і жах поставити такий пам”ятник і в такому місці”

“заберіть, змилуйтеся, Бандеру, від РАЦСу”

“Прибрати його звідти просто мусово, а от куди, то вже інше питання”

Окремо виділяється категорія коментаторів, які кажуть: навіщо пам’ятник Степану Бандері в Луцьку.

“Та що ви, блін, всі вчепилися до Бойка? Та чи й так уже необхідний памятник Бандері в Луцьку? Маємо уже памятник “першому Президенту” Грушевському

Найоригінальнішим же був коментар науковця Володимира Пришляка:

“а чому би біля РАГСу (логічно ж) не спорудити мистецький пам’ятник молодому воякові УПА і його дівчині-зв’язковій, яка носила ґрипси, чи юній парі майданівців з часів Революції гідності? Подумайте, громадо”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да нашо він треба. В дітей гроші з харчування забрали на пам"ятник. Ідіоти. В війну пам"ятники городити. Про майбетнє подумайте. І депутати мають не про пам"ятники думати, а про майбутнє. ІДІОТИ.
Відповісти
Через надцять років ці "ініціатори" будуть відхрещуватись від своїх теперішніх "ініціатив".
Бардак не в економіці, бардак в головах.
Відповісти
"Окремо виділяється категорія коментаторів, які кажуть: навіщо пам’ятник Степану Бандері в Луцьку"- да дійсно навіщо памятник провіднику ОУН-УПА на Волині..шановні ехсперти..багато обговірників знають про ті події та учасників лише лозунгі учітілєй ваєнруков шкільних та брєжнівсько-кравчуковско-кучмовскіх гаспадарників..сначала хлєб..з кім дискутуєте та про що?давайте обговорим чи Лавра Києвська чи суздальська..і.т.д.. ехспертів найдеться..час від часу в змі тіпа випадково і піднімати будуть..кому сенсаціонна тєма..кому мозгопромивка за щот потєрпєвшего..так діржать абгаворюйте..тільки в кінці абгаворення забудетесь про що гаварили..а вас поступово підведуть до того що кагдата било харашо..
Відповісти
Ооооооо! Паша кожного дня «радує» своїми ідеями. Але його всі ідеї зводяться до того що він просто банально хоче заробити. Павлік а тут хто і чому вам заплатить розкажіть повністю бізнеспроект?
Чи це просто вказівочка Добродомова як сина ЕНКаведиста недопустити розгулу Бандерівщини. Свого часу вже були такі «патріоти» як Кравчук та Сосновський яким Бандера муляв.
Відповісти
Шановний репортере лайф-ньюз, пам'ятнику Бандері не місце коло Палацу урочистих подій - це перше, друге - створюючи культ особи Бандери, хтось йде тим шляхом, що й більшовики, третя - Бандера постать неоднозначна і не є еталоном для ВСІХ Українців, та й навряд чи є героєм України. Нащадки тих, хто бажав незалежності України, як ніхто інший це розуміють. Може я не права. То переконайте мене. Справді! Щиро прошу! Але Ваші переконання будуть мати для мене вагу тільки тоді, коли у Вашій родині був хоча б один патріот України і прихильник її незалежності в часи срср та не було жодної людини, яка б була у лавах КПУ на будь якому рівні.
Відповісти
Може я не права. То переконайте мене. Справді! Щиро прошу! " треба розуміти що частина населення так і залишиться совком до скону..але актина совєтчина вже куку..або біля куку..а те що під різним вінігретом треба вести вічні разговори про добрих совєтів..всі ми родом з сісесер..то таке..рекомендую всім нарешті прочитати хоч в короткому обємі як і де зародилась та УПА. навіщо.хто туди входив.як той Бандера проводив час з 42 року..до 42 року..твори табачника та вадіка колісніченка роблять щось неоднозначним..до вас трошкі комуністка,трошкі доярка..трошкі вчителька-час закінчився..історія винесла вердикт..відрижки холуйства..тимчасово правляче зараз стадо кінчит так же як поціновувач доїльних аппппаратів...цнотливі ольгінці чи околоначальнічкі..то все..поясним як ви нам пояснювали..
Відповісти
ваш час, ваша пора! Поспішайте...
Відповісти
А ті 5 чи 6 дерев напроти прокуратури це сквер?Буду знати.
Відповісти
Носяться з тим бандерою, як мавпи з гранатою. Хтось з родичів тих свідомих був в УПА?
Відповісти
Шановний лучанене де всі ваші патріоти які за 25 років незалежності не спромоглися збудувати хочаб один памятник бандері хоча якби згодились поставилиб скромний памятник напроти прокуратури то він вже давно стояв
Відповісти
клімчукам,сидорам синам та іншим..
Відповісти
в твого однофамільця вєчного держслужбовця..біля шостого відділку.. хоча б що збудовано..взяття його прокурора природоохоронного здається ще більше..ось для вас "патріоти" ..
Відповісти
А в Криму свято. Вже два роки без Українського бардаку. А хтось обіцяв АТО за декілька тижнів, парад Перемоги в Севастополі. Може варто політикам відповідати за пустий базар?
Відповісти
"Да нашо він треба."
Не патріот ти Вася...
Степан Бандера - це наш український герой. Пам'ятники йому повинні стояти у всіх містах України! А портрет його у справжнього українця повинен висіти вдома на самому видному місці! І кожен день вранці і ввечері кожен українець повинен співати перед його портретом "Ще не вмерла ..." Ось тоді, Вася, ми заживемо як в Європі!
А ти Вася зрадник і агент Путіна.
Відповісти
Про майбетнє без Бандери хай думають ідіоти Васі. Українці, в тому числі і Василі, можуть мати майбутнє тільки з Бандерою. Недарма його так бояться ті, хто не хоче України: кацапи, поляки... З ними і Васі... Бандера наше все, бо він залив сала за шкіру ворогам. Він дав нам гідність! Його зрозуміє Українець, а не недорозвинутий хахол.
Відповісти
Останні новини
Пам'ятник Бандері в Луцьку: всі за і проти
15 березень, 2016, 16:12