Луцька «Волинь» змінила своє інтернет-обличчя

Луцька «Волинь» змінила своє інтернет-обличчя
Футбольний клуб «Волинь» презентує для своїх прихильників новий офіційний веб-сайт.

Про це 15 серпня повідомили у прес-службі клубу.

Віднині знаходити оперативні новини, інтерв’ю та коментарі, фото- та відеоінформацію про ФК «Волинь» можна буде за адресою http://fcvolyn.net.

Розробляючи його, працівники клубу та луцької веб-студії «WebMaestro» прагнули максимально задовольнити вимоги користувачів інтернету, зробити сторінку клубу в мережі якомога зручнішою та інформативнішою, йдеться у повідомленні.

Розділи «Команда» і «Матчі» міститимуть розгорнуту статистику по кожному гравцю і матчу, поступово розділи наповнюватимуть інформацією за минулі сезони. Відтак відвідувачі зможуть легко відшукати статистику про будь-якого гравця, який захищав честь «Волині» у різних змаганнях, а також новини про нього чи фото.

Розділ «Матч-центр» оперативно формуватиме повну картинку поєдинків «Волині», бо передбачатиме такі закладки як: Анонс, Онлайн, Протокол, Огляд, Новини про матч, Фото, Відео.

Аби молоде покоління вболівальників пам’ятало людей, які творили історію клубу, творці сайту передбачили розділ «Легенди Волині», який буде постійно поповнюватися новими розповідями, зазначають у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Волинь» змінила своє інтернет-обличчя
16 серпень, 2012, 16:10