Майбутня коаліція вже має 226 голосів

Майбутня коаліція вже має 226 голосів
Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко сподівається, що наступного тижня процес переформатування коаліції завершиться.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

"На сьогодні, наскільки я уже розумію з останньої інформації, майбутня коаліція (з двох учасників) уже нараховує 226-228 голосів. Я маю надію, що наступного тижня цей процес буде завершено. Із позафракційних депутатів, які вийшли чи виключені були з інших фракцій або які не входили до жодної фракції, були мажоритарниками, і які, до речі, голосували зі старою коаліцією, будуть сформовані, добавлені кількість депутатів, які будуть входити або до БПП, або "Народного фронту", - сказала вона.

Зі слів Луценко, у БПП мають надію, що депутати з інших політичних сил "проявлять свою державницьку позицію" і у складі коаліції буде більше, ніж дві фракції.

"Це не означає, що двері закриваються. Ми пропонуємо і "Батьківщині", в першу чергу, і "Самопомочі", постійно ми зустрічалися з ними, і з "радикалами" ми говоримо про те, що хто хоче нести відповідальність за країну, хто не хоче її розбалансувати, хто не хоче відкинути її на наступні позачергові вибори, прошу дуже, робота є, план дій є ... Ми маємо надію, що все-таки депутати проявлять свою державницьку позицію і коаліція буде більше, ніж з двох фракцій. Але, звичайно, якщо цього не відбудеться, якщо будуть подальші розмови про перевибори, буде сформована нова коаліція із двох фракцій", - зауважила нардеп.
Як відомо, у ВР за ініціативи адміністрації президента намагаються створити коаліцію з двох фракції: БПП та Народного фронта, щоб не залучати до переговорів про коаліцію Тимошенко.

Для цього з позафракційними депутатами ведеться переговори про входження до однієї з двох фракцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і оці 230 скотиняки будуть знову нам парити мізги ще рік поки не засеруться до кінця і не підуть в небуття.
Потім розбіжаться і під новими прапорами підуть на нові вибори а ви хохли їх повибираєте.
Ви знову усе просрали і на що чекати 2 роки, життя коротке.
Відповісти
Барига скуповує овець ! Стадо готове , офшори відкриті, народ , як завжди , мовчить !
Відповісти