Ще один відповідач з'явиться у справі скандального екс-міліціонера. ВІДЕО

Ще один відповідач з'явиться у справі скандального екс-міліціонера. ВІДЕО
Волинський окружний адміністративний суд долучив ще одного відповідача у справі колишнього керівника управління по боротьбі з економічними злочинами поліції Рівненської області В’ячеслава Єфтенія. Згідно ухвали, серед відповідачів буде й департамент захисту економіки Національної поліції України.

Про це стало відому у понеділок, 11 квітня, під час судового засідання, - повідомляє Громадське.Волинь.

Нагадаємо, що Єфтеній позивається до Національної поліції України та Центральної атестаційної Комісії №6 із вимогою скасувати рішення комісії, яка звільнила його через невідповідність займаній посаді.

Під час судового засідання було розглянуто клопотання ГУ НП у Волинській області щодо залучення до справи ще одного відповідача – департамент захисту економіки. За словами представника відповідача Оксани Забощук, згідно з положенням про департамент захисту економіки, він є окремою юридичною особою та має право звільняти працівників. Окрім того, списки тих, хто підлягає переатестації, затверджував начальник департаменту захисту економіки.

Представник позивача Михайло Столяр не підтримав таку ідею та висловив думку, що в такому випадку краще замінити відповідача на департамент та замінити склад суду.

Суд у складі Андрія Ксензюка, Тетяни Димарчук та Марії Александрової клопотання відповідача задовольнив та призначив наступне засідання 15 квітня о 16.10.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ще один відповідач з'явиться у справі скандального екс-міліціонера. ВІДЕО
12 квітень, 2016, 14:49