Під стінами Волинської ОДА мітингують проти митника. ФОТО

Під стінами Волинської ОДА мітингують проти митника. ФОТО
Під стінами Волинської облдержадміністрації зібралися люди із прапорами та транспарантами, втім пояснити, хто вони, звідки та озвучити свої вимоги вони так і не змогли.

Відтак, кількадесят осіб зібралися під стінами Волинської ОДА, - , - інформує Волинська правда.

Серед них були чоловіки та жінки різного віку та навіть молоді люди підліткового віку. У руках вони тримали транспаранти із написами: «Люстрація Шавлаку», «Геть руйнівників волинської митниці», «Геть заробітчан з Волині» та інші. Серед транспарантів також майоріли прапори Волині та України.

Однак на запитання журналістів, хто ці люди, звідки вони прибули і які їхні вимоги, активісти пояснити не змогли. Більшість із них просто відмовчувались, а деякі казали, що вони українці і виступають проти безчинств на митниці. Говорячи про те, звідки їм відомо про ті ж безчинства, люди відповідали, що вони не мають відношення до митниці, але про безлад чули з телевізора та мережі Інтернет. Надавати більш детальні коментарі, активісти відмовилися.

Варто зазначити, що у той же час у приміщенні обладміністрації розпочалися громадські слухання з кадрових питань щодо кандидата на заміщення вакантної посади начальника Волинської митниці ДФС.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто-хто ці активісти як і всі решта - це звичайні люди, заробітчани. Такса на майдані 2 роки тому була 200 грн. в день. Тепер напевно менше, не знаю бо більше у це г*вно не влажу
Відповісти
Під "активістами" тепер значиться вся суспільно- небезпечна непотріб. Ніхто. І звуть ніяк. Безробітні, які можуть дозволити собі пролежати цілий день на тротуарі під судом.
Відповісти
Жоден активіст ще нічого толкового не зробив
Відповісти
цей цирк з активістами-- звичний сценарій клави-огородніка-микитюка нічого нового не придумали тупо давлять грошима які вкрали в держави пропиавши своі теми через митницю
Відповісти
По фейсах видно що прийшли пару гривень заробити. А плакати їм всерівно які дадуть.
Відповісти
віддайте нас західним компаніям які немають інтересів в бізнесі бо прийдуть знову турійські робітники тоді буде шоу
Відповісти
Та наші митники і погранци взагалі машини які виїзжають за кордон майже не обшукують, а поверхнево все це роблять. А дорогоцінності то не в багажники ховають, а в труси, нібито для заміни і зубна паста нібито для чистки зубів, а самі через півгодини і назад. А наші митники і погранци в цей час відбирають у бабульок водку і сигарети, хоча мають поощряти, адже це збагачення країни...
Відповісти
виявляєтья на Ягодині не було контрабандних хем!!??)))) "активіти" коли за гроші тримаєте плакати хоч самі прочитайте що на них пишуть)))
Відповісти