У Луцьку почали боротися з наркотиками зі звернення до Авакова

У Луцьку почали боротися з наркотиками зі звернення до Авакова
Відділ організованої боротьби з обігом наркотиків працює відразу у трьох областях: Волинській, Рівненській та Житомирській. За таких обставин увага правоохоронців настільки розпорошена, що немає змоги нормально контролювати розповсюджувачів, не кажучи вже про розповсюджувачів через Інтернет.

Саме тому сьогодні на сесії Луцькради депутати прийняли звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова поглибити контроль за розповсюдженням наркотиків в мережі Інтернет.

Звернення ініціював депутат Луцької міської ради від фракції «Солідарність» Андрій Покровський.

«Ми взнали через журналістські розслідування, що наркотики активно розповсюджуються через Інтернет. Це стурбувало мене, і я вирішив звернутися до МВС. Я планую розгорнути широкомасштабну боротьбу, створити цілу антирекламну кампанію наркотикам, можливо, навіть створити спеціальну громадську організацію. Починаємо з міністра внутрішніх справ», – заявив Андрій Володимирович.

Колегу підтримав і депутат Ігор Поліщук.

«Повністю підтримую це звернення. Нам потрібно пропагувати здоровий спосіб життя, щоб діти не були на вулиці, без нагляду, що і призводить до поганих компаній, алкоголю, наркотиків. Мене лише бентежить те, що це за реформа поліції, коли журналісти можуть провести контрольну закупку, а правоохоронці – ні», – зазначив Поліщук.

Депутати підтримали звернення одноголосно.

«Спочатку організовуватимемо заходи. Побачимо: скільки громадських організацій, які борються з наркотиками, є дієвими, і долучаться до роботи. Будуть такі - добре! Будемо співпрацювати. Якщо таких не виявиться - створимо таку, яка буде працювати», – прокоментував Андрій Покровський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналіскі розслідування викликали ШОК, діти можуть купити наркоту, треба в ООН писати а не тільки до Авакова!!!
Відповісти
Я читав в газеті Волинські Новини, це розслідування, просто ЖЕСТЬ, журналісти купили "порошок", що вони з ним зробили??? Чому БНОН не може зробити таку закупку???
Відповісти
що БНОНом керує Ківа)))
Відповісти
тому що БНОНу у Луцьку практично не має...винищили як динозаврів...всі ж були за реформу...от нехай "селфіки" і ловлять бариг...
Відповісти
Хто кришує інтернет торгівлю наркотиками ?
Відповісти
Інтернет торгівлю кришує Ірина Мусій усім відмома як "Ірина Крапка"... Це точно ВЄРОЧКА Я ЗНАЮ!!!!
Відповісти
Зто це така???Це спам чи правда???
Відповісти
Кидай докази і посилання щоб реально взяти їх за "бари"!!!
Відповісти
ДЛЯ СраноЛучан_Оторвите жопы от Вальцманской пропаганды,Ваши дети живут своей жизнью.В любой...еще раз В ЛЮБОЙ из Школ Луцка можно купить НАРКОТУ,она везется вашими любимыми ПОЛЬСКИМИ Друзьями.И еще на закуску..в Луцке очень прибыльная Тема-Детская праституция.Так что звоните чаще вашим детям.Вдруг ваша Маша уже зарабатывает больше чем ВЫ.Удачи
Відповісти
Поясніть старій дурі: як за такої пильності, коли нишпорки помічають кілька грамів творогу під шкіркою, повипускали з держави КамАЗи з награбованими мільярдами ?..
Відповісти
...тільки по шприцам уявіть масштаб цього лиха! Придивіться більш пильно і ви їх побачите в підїзді, на дорозі ... "Пропагувати здоровий спосіб життя" -як з дуба впали! Оперативні міри і ще раз оперативні міри а не молоти язиком.
Відповісти
Реально, купити як взуття в інтернеті, тепер можна будь які речі, якщо не відреагувати зараз то буде ДУЖЕ ПОГАНО ПОТІМ!!!
Відповісти
Повністю підтримую рішення!!!
Відповісти
Шановні,чого далі ходити,в Луцькій аптеці напроти Приват Банку що по вулиці Відрождення продають ліки без рецептів,що містять наркотичну речовину і продають знають кому,бо це їхні гроші,їх цікавить тільки виручка яка буде в аптеці...
Відповісти
На Братковського,де патріотичний прапор(перехрестя Глушець)торгівля йде на всі сто. А прапор пароль.Ще й ціни лупить.
Відповісти