Муніципали провели рейд біля торгових павільйонів Луцька. ФОТО

Муніципали провели рейд біля торгових павільйонів Луцька. ФОТО
Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради з початку року в ході проведення оглядів міста щодо наявності розміщення сміттєвих урн біля торгових павільйонів, кіосків, магазинів, організацій та установ видано 111 приписів щодо встановлення смітників.

На цей момент встановлено 89 урн біля закладів торгівлі, сфери послуг та організацій, - повідомляє Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці в "Фейсбук".

Згідно п. 3.1.4 Правил благоустрою міста Луцька суб’єкти благоустрою зобов’язані встановлювати урни біля входів і виходів з адміністративних, побутових, навчальних, торгових та інших будівель і споруд, біля торгових палаток, павільйонів (урни повинні утримуватися в належному технічному та естетичному стані і щодобово звільнятися від сміття до 8-ої години ранку).

З метою дотримання Правил благоустрою міста Луцька та забезпечення належного санітарного стану міста інспекторами департаменту муніципальної поліції будуть і надалі проводитись огляди території міста щодо наявності сміттєвих урн.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проведіть рейд по використанні землі на дубнівский 77.во там показників буде
Відповісти
Там будинок.а не торгівельна установа.баранчік ти не отесаний
Відповісти
А пивбазу чому не перевірили що знаходиться біля магазину килим текстиль там теж урн не має,відвідувачі курять де хочуть ще й машини приїжджають під самі двері.....
Відповісти
Останні новини
Муніципали провели рейд біля торгових павільйонів Луцька. ФОТО
17 травень, 2016, 09:18