Вбивство адвоката в Одесі виявилося інсценуванням. ВІДЕО

Вбивство адвоката в Одесі виявилося інсценуванням. ВІДЕО
Одеський адвокат Олександр Погорілий, замах на якого мав відбутися вчора ввечері на вулиці Червоних Зір, живий.

Про це повідомляє «Думська».

Інформація про загибель юриста спеціально поширювалася в рамках операції із затримання всіх причетних до підготовки злочину. Було сфабриковано і «місце вбивства», якого не було.

Поширення інформації про загибель адвоката було частиною операції, проведеної співробітниками центрального апарату Нацполіціі України під особистим контролем Хатіі Деканоїдзе.

Як повідомляє видання, співробітники СБУ затримали кілерів зі зброєю в руках (вони пересувалися на машині з кримськими номерами). Також затриманий і посередник. Відомості про замовника вбивства з'являться найближчим часом.

Відомо, що він має тісні зв'язки в правоохоронних органах Одеської області - саме тому останні не тільки не залучалися до операції, але і не були поставлені про неї до відома. В результаті СБУшникам довелося мало не відганяти від місця подій слідчих і експертів.
Про підготовку замаху на Олександра Погорілого в зв'язку з його діяльністю в курортному селищі Затока спецслужби дізналися ще на початку березня, тоді ж почалася розробка плану затримання кілера і замовника. Комусь в Києві прийшла в голову ідея з інсценуванням, яку успішно реалізували.

Погорілий публічно звинуватив чиновників і наближених до них кримінальних осіб у розкраданні землі в селищі, махінаціях на виборах і шантажі естонського інвестора Марселя Віхманн. Юристи правового холдингу «Привілей», який очолює Погорілий, проводили свої власні розслідування злочинної діяльності і ділилися цією інформацією як з правоохоронними органами, так і з журналістами.

Нагадаємо, увечері 15 травня з’явилася інформація про вбивство адвоката в Одесі. Як повідомляли в управлінні Нацполіції Одеської області, двоє зловмисників розстріляли автомобіль «Лексус» з автоматичної зброї і втекли на автомобілі темного кольору.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивство адвоката в Одесі виявилося інсценуванням. ВІДЕО
17 травень, 2016, 14:55