У центрі Луцька влаштували хіп-хоп вечірку. ФОТО

У центрі Луцька влаштували хіп-хоп вечірку. ФОТО
У центрі Луцька 2 вересня відбулася перша вулична вечірка, де відвідувачів розважали ді-джеї, репери, графітчик та хіп-хоп танцюристи.

Вечірка просто неба «Urban Party», або ж вечірка вуличних культур, відбувалася у дворі Палацу культури Луцька та тривала приблизно три години. Свою майстерність вуличного танцю показували учасники школи Stylez.

Хлопці та одна дівчина показували сольні танці під сети ді-джей угрупування «Whatafunk». Серед охочих подивитися на дійство – не лише молодь, а й люди старшого віку, які, як зізнавалися, йшли на музику, яку було чутно на весь Театральний майдан.

Впродовж вечірки над малюнком кота у навушниках трудився луцький графітчик And Error. Не обійшлася вулична тусовка і без виступу реп-команди. Свою музику лучанам презентували представники лейблу «Аромотерапія Запис», яких радо підтримувала публіка.

Вхід на вечірку був безкоштовним. Натомість організатори заходу пропонували відвідувачам витратити свої гроші на благодійність. А саме на збір коштів для купівлі канцтоварів дітям будинку «Малютка» благодійним проектом «Чутливі серця».

Вечірку організували місцеві пивні клуби «Оболонь», «Майдан» та «Третій кухоль» за підтримки СГО «Молодіжна платформа» та благодійного проекту «Чутливі серця».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парадокс - "субкультура" во дворе "Дома культуры". :)
Відповісти
Не бачу ніяких парадоксів! Це радше закономірність! В стереотипному розумінні пересічного українця "Будинок культури" асоціюється лише з шараварами й вишиванками. Ми доводимо протилежне!
Відповісти
А чому "субкультура"?
Відповісти
В Гуле забанены? Вероятно. Даю выдержку из Вики: "Субкультура (лат. sub — под и cultura — культура; подкультура) понятие (термин) в социологии, антропологии и культурологии — обозначающий часть культуры общества, отличающейся своим поведением (положительным или отрицательным) от преобладающего большинства, а также социальные группы носителей этой культуры." Надеюсь понятно?
Відповісти
не розумію. хтось може перекласти на нормальну мову? =)
Відповісти
Знову ж в гугль раджу глянути =)
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B1%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0
Відповісти
з посиланнями тут не склалось :(
Відповісти
"Субкультура (лат. sub - під і cultura - культура; субкультура) поняття (термін) в соціології, антропології та культурології - позначає частину культури суспільства, що відрізняється своєю поведінкою (позитивною чи негативною) від переважної більшості, а також соціальні групи носіїв цієї культури ."
Так зрозуміло?
Відповісти
круто...молодь намагається ВИРАЗИТИСЬ серед сірої маси)
Відповісти
Дуже сподобалися розмальовані смітники! :)
Відповісти
нема в хіпхопі ніякої музики
Відповісти
а ти б підійшов до мене під час вечірки, я б з тобою з радістю про це поговорив!!!
Відповісти
цікава б мабудь вийшла дискусія...
Відповісти
Понятия о музыке у каждого свое. "Му́зыка (греч. μουσική, прилагательное от греч. μούσα — музза) — искусство, средством воплощения художественных образов для которого являются звук и тишина, особым образом организованные во времени."
Вот так просто о "музыке". Спор не имеет смысла.
Відповісти
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BF-%D1%85%D0%BE%D0%BF_(%D0%BC%D1%83%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%80)
Відповісти
ага, і "рукі вверх" тоже вєліка група :))))
Відповісти
Нема в Exaboto ніякої мудрості.
Відповісти
Exaboto, dude you just don't know what is hip-hop for real... it's a pity.
Відповісти
not for my, i am happy. Dont wanna look like a nigga. yo )
Відповісти
Шановна редакціє! Якщо вже ви висвітлюєте такі події, то будьте-ласкаві, направляйте на репортажі компетентних журналістів, які принаймні поцікавляться нюансами івенту. Тому як, на "Урбан Паті" було представлено та декілька разів оголошено в мікрофон (це спеціально для неуважних): "Аромотерапія Запис" - незалежний лейбл автентичного українського хіп-хопу на вечірці був представлений декількома артистами. Якими саме артистами, варто було поцікавитись в самих представників лейбла, або у ведучих! Це вже вдруге після огляду "Бандерштату" "Волиньпост" проявляє неуважність у висвітленні інформації стосовно "Аромотерапії Запис", не хочеться думати, що це навмисно!
Відповісти
Це певно тому, що ваш репчік нікому не здався і ви зі своєю терапією разом... Реп - це музика рабів)
Відповісти
думав, ти застрелився в 45-му.
Відповісти
Закрий вафєльніцу.
Відповісти
блин, стадо баранов! Адольф, сам ти раб!!
Відповісти
Адольф. a поп це музика відсталих таких як ти:)
Відповісти
а шансон?
Відповісти
просто- and)))
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька влаштували хіп-хоп вечірку. ФОТО
03 вересень, 2012, 11:43