ЄВРО 2016: Порошенко попросив Оланда про допомогу для українських уболівальників

ЄВРО 2016: Порошенко попросив Оланда про допомогу для українських уболівальників
За даними активістів, понад тисячу фанатів досі не отримали візи, необхідні для в'їзду до Франції, а понад 100 заявників отримали відмову. Повідомляє Тиждень.

Президент України Петро Порошенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням посприяти видачі віз для українських уболівальників, які планують відвідати чемпіонат Європи з футболу, що відбудеться у Франції. Про це йшлося під час телефонної розмови глав держав, інформує прес-служба президента.

«Глава Української держави також звернувся до президента Олланда посприяти видачі віз для українських уболівальників, які планують відвідати чемпіонат Європи з футболу, що відбудеться у Франції», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 6 червня біля стін посольства Франції в Україні кілька десятків людей провели акцію, протестуючи проти затягування у видачі віз футбольним уболівальникам, які збираються підтримати українську збірну на Євро-2016.

За даними активістів, станом на сьогодні понад тисячу українських уболівальників досі не отримали візи, необхідні для в'їзду до Франції, а понад 100 заявників отримали відмову. Вони відзначають, що зазвичай час на розгляд візових документів становить 4-6 робочих днів, а візи досі не отримали вболівальники, які подали пакет необхідних документів ще 2-3 тижні тому. При цьому виїзд більшості уболівальників запланований на 9-11 червня.

Активісти підготували звернення на ім'я посла Франції з проханням "терміново розглянути за спрощеною процедурою заявки від уболівальників, які надали іменні квитки на матчі Євро-2016, а також надати можливість прискореної апеляції для тих, хто вже раніше отримав відмову у візі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЄВРО 2016: Порошенко попросив Оланда про допомогу для українських уболівальників
07 червень, 2016, 02:40