Найспортивніших дітей виховують у Воютині Луцького району. ФОТО

Найспортивніших дітей виховують у Воютині Луцького району. ФОТО
У Луцьку відбувся обласний етап Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Старти надій».

Його традиційно організували: управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, обласне відділення КФВС МОН України за підтримки Волинського обласного відділення НОК України та дирекція Луцького стадіону «Авангард».

Відповідно до програми заходу, учасники упродовж 3-х днів змагались з естафетного бігу 8х50м, бігу на 60, 800 і 1000м, у стрибках у довжину, метанні м’яча, плаванні на 50 м та виконували силову вправу.

Високих спортивних результатів в окремих видах програми досягли учні шкіл Ківерцівського, Любешівського, Ратнівського, Маневицького, Луцького, Рожищенського районів, міст Луцька та Ковеля.

Варто відзначити чітку і злагоджену роботу суддівської колегії на чолі з заслуженим вчителем України Юрієм Поповичем, яка за допомогою новітніх комп’ютерних технологій оперативно висвітлювала події на обласному етапі Всеукраїнських ігор «Старти надій».

За підсумками цікавої та безкомпромісної боротьби, перемогу за єдину путівку у ДЦ «Молода гвардія» вибороли школярі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Воютин Луцького району, друге та третє місце посіли відповідно учні ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Ківерці та КЗ «ЗОШ І-ІІІ ст. №13 – колегіум» м.Ковеля.

Переможців і призерів та їх наставників нагороджено медалями та дипломами Волинського обласного осередку НОК України, кубками управління освіти, науки та молоді, обласного відділення КФВС МОН України. Команди, які посіли призові місця в окремих видах програми нагороджені дипломами Волинського обласного осередку НОК України, а всі учасники заходу отримали міжнародні сертифікати від федерації легкої атлетики Волинської області.

Підтримати спортивний дух та привітати учасників ігор під час урочистого відкриття, яке відбулося на центральній арені міста, прийшли заступник голови Волинської обласної ради, голова обласного осередку НОК України Роман Карпюк, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, начальник обласного відділення КФВС МОН України Олександр Манахін, голова федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк.

Створити гарний настрій для юних спортсменів та їх наставників на стадіон завітали учасники художньої самодіяльності Віталій Капітула з Торчинського професійного ліцею та учениця КЗ «Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №11 - колегіум» Оксана Фурман.







































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.