Депутати Луцькради проти програми Міністерства освіти

Депутати Луцькради проти програми Міністерства освіти
Луцькраді потрібно заплатити 135 тисяч гривень за придбання програми для участі у єдиній реєстровій базі вчителів та вихователів.

Про це стало відомо 23 червня під час засідання бюджетної комісії міської ради, - повідомляє VIP.

За словами начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка, впровадження в місті такої програми – це вимога Міністерства освіти і науки.

«Вже всі таку програму мають, а ми півтора року відкладаємо. Вже всі аргументи, чому ми так робимо, перед Міністерством вичерпані», – висловився Олег Гребенюк.

Утім така ініціатива Міністерства викликала обурення серед членів депутатської комісії. Здебільшого вони були проти покупки такого програмного забезпечення. Депутат Борис Смаль з цього приводу висловився: «Виходить просто, що Міністерство продає програмний продукт. Пропоную, аби управління освіти зробило нам якусь презентацію цієї програми. Як ми можемо купувати те, чого не бачили?»

Натомість депутат Григорій Пустовіт сказав, що взагалі не розуміє, що це за система і яка її практична користь для громади. Зрештою, депутати висловили Олегу Гребенюку пропозицію підготувати для депутатів роз’яснювальну записку про програму, у якій вказати також, де досі не використовують цю програму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.