Український стартап переміг у міжнародному конкурсі

Український стартап переміг у міжнародному конкурсі
Український стартап Ecoisme виграв премію за інноваційність від Інституту електрики Едісона(EEI) та Інституту електричних інновацій (IEI). Ecoisme розробляє домашню систему розумного енергоменеджменту.

Про це повідомляє AIN.

«Ми починаємо наше членство в Інституті Едісона, асоціації, що об'єднує 70 міжнародних компаній в галузі електроенергетики. Члени інституту постачають електрику для 220 млн американців», – йдеться на офіційній сторінці стартапу в Facebook.

Українська команда змагалася з іншими проектами стартап-інкубатора 1776. Переможець отримає членство на один рік у круглому столі технологічних партнерів IEI.

«Нині споживачі потребують більшого вибору в енергетиці та її споживанні, ніж будь-коли. Такі компанії, як Ecoisme, розробляють програмне забезпечення, яке допомогає користувачам більш активно керувати своїм енергоспоживанням. На круглому столі технологічних партнерів Ecoisme отримає можливість побачити в дискусії на високому рівні, які лідери нашої індустрії і почути, як досягти енергетичного майбутнього, якого хочуть споживачі», – заявила Ліза Вуд віце-президент фундації Едісона і виконавчий директор IEI.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Український стартап переміг у міжнародному конкурсі
24 червень, 2016, 03:37