Волиняни та рівняни змагалися на корпоративній спартакіаді ПриватБанку. ФОТО*

Волиняни та рівняни змагалися на корпоративній спартакіаді ПриватБанку. ФОТО*
Спорт єднає і допомагає досягати чудових результатів у роботі.

Жага до перемоги панувала на спортивних майданчиках в день корпоративної спартакіади великого дружнього колективу Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку, яке складається із двох областей - Волинської та Рівненської. Але на святі спорту - головним був командний дух, чудовий настрій, маса позитивних емоцій. Змагалися між собою, бігали та стрибали, визначали найсильніших, наймудріших та найспритніших і в результаті - перемогла дружба. Спартакіада показала: хто любить спорт і активний відпочинок, той вміє й результативно працювати.

Активно займається спортом директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку. Юрій Войтенко працює в банку вже 14 років, любить мандрувати з родиною та разом із синами займається спортом.

“І міцна сім'я, і загартований колектив на роботі повинні рухатись в одному напрямку, тоді буде відмінний результат. У ПриватБанку приділяють дуже велику увагу підняттю корпоративного і командного духу. Це дуже важливо для великої корпорації, коли всі заряджені на позитив, на кінцевий результат, який очікує від нас система. Тому саме на таких заходах, коли тісно спілкуються мідл-офіс, фронт-офіс, немає ніяких ярликів, погонів, ми всі зі щирим серцем змагаємось. Тут не має бути переможених, а всі переможці. От в таких умовах формується справжня команда, бойова. Колектив, міцний, кріпкий. Як кажуть, у здоровому тілі - здоровий дух", - додає директор Північно-західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.


У спортивних змаганнях взяли участь понад 300 банківських працівників, більше сотні вболівальників. Змагались у майже 20 видах спорту: легкоатлетична естафета, волейбол, бадмінтон, стрільба, змагання з жиму пресу, спортивна (весела) естафета, перетягування канату, армреслінг. Дехто перевіряв логіку та вправність у Музеї прогресу, інші - грали більярд, боулінг і дартс, ловили рибу та їздили на картингу. Корпоративна спартакіада - багаторічна гарна традиція ПриватБанку.








“У нас майже всі працівники поза роботою займаються спортом, - каже керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Гурський. - Адже праця в дружній згуртованій команді, висока заробітна плата, повний соціальний пакет, звичайно, сприяють особистому розвитку і професійній кар'єрі. Насправді, коли приймаємо на роботу, то ми дуже цінуємо активних людей. Тих, хто є активним у роботі та особистому житті”.

Спартакіада є й сімейним святом. Більше півсотні дітей запам'ятають її на довго, адже поки мами й тати змагалися, їхні чада дивилися мультики, гралися та їли смаколики.

У кожного з учасників спартакіади залишаться приємні нові враження та емоції.

“Ми працюємо разом, але ще маємо й відпочивати разом, щоб мати якісь ще досягнення, також у спорті. Я вважаю, це класно! Кожна з команд віддається максимально, щоб отримати свій результат. Таке чудове свято, як корпоративна спартакіада, підсилює дух. Дух команди і дух працівників", - каже капітан команди, заступник директора Північно-західного РУ ПриватБанку Василь Хиля.

Капітан команди, керівник відділення “Ковельське центральне”, Ірина Парадуха: “Основою будь-якої корпорації є її персонал. А ніщо так не згуртовує його, як корпоративний дух, який, як ми бачмо, об'єднав усю структуру в єдиному пориві перемогти та бути кращими. За 16 років роботи в ПриватБанку це не перша моя спартакіада, але, напевно, найемоційніша. Дякую всім організаторам і дякую своїй команді”.

Свято спорту вдалося: переможці одержали задоволення від командної гри та активного відпочинку, а вболівальники - масу позитивних емоцій. Директор Північно-Західного регіонального управління Юрій Войтенко відзначив кожну з семи команд і подякував за активну позицію.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.