«Волинь» розійшлася з «Карпатами» бойовою нічиєю

«Волинь» розійшлася з «Карпатами» бойовою нічиєю
«Волинь», готуючись до чергового календарного матчу чемпіонату проти маріупольського «Іллічічвця», зіграла 8 вересня у Львові товариський поєдинок проти «Карпат».

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Обидві команди не змогли виставити оптимальні «бойові» склади, проте гра вийшла дуже напружена та цікава.

«Волиняни» швидко повели у рахунку, і навіть більше – вже на 21-й хвилині вони вигравали 2:0. Це Даніель Суботич двічі після пасів з флангу від Сергія Пилипчука відзначався забитими голами.

Після перерви тренери обох команд почали робити заміни, і це не могло не вплинути на хід матчу. Шкода, що він змінився не на користь лучан, адже господарі двічі забили Літовченку. На початку тайму відзначився Мартинюк, а ближче до завершення – Кас’ян.

Відзначимо, що догравала «Волинь» гру у майже повністю оновленому складі. Отож, матч закінчився із рахунком 2:2. Наступний контрольний поєдинок «Волинь» зіграє в Івано-Франківську проти місцевої команди «Сокіл-Прикарпаття» в понеділок.

Старший тренер «Волині» Віктор Мороз, оцінюючи гру команди у товариському поєдинку сказав клубній прес-службі, що усі завдання, які ставив тренерський корпус на цей матч, досягнуто.

«Гра була дуже потрібною для нас, адже ми прагнули підтримати ігровий тонус команди, переглянути ігрові зв’язки, щось награти нове, а ще перевірити молодь, яка пробує «постукати» в двері основної команди. Ви ж помітили – у нас сьогодні було відразу 10 замін, причому ми їх робили під час гри, а не грали по тайму різними складами», - сказав Мороз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» розійшлася з «Карпатами» бойовою нічиєю
09 вересень, 2012, 12:24