На Волині збільшилось виробництво молока та м'яса

На Волині збільшилось виробництво молока та м'яса
На підприємства області, що займаються закупівлею, переробкою худоби та птиці, виготовленням м’ясних виробів, за січень–червень від усіх категорій товаровиробників надійшло 60,6 тисяч тонн худоби та птиці в живій вазі, враховуючи закуплену за межами області, давальницьку сировину та власно вирощену худобу та птицю.

Про це інформує прес-служба ГУ статистики у Волинській області, - повідомляє VIP

У тому числі закуплено 8,7 тис тонн, перероблено 51,8 тис тонн власно вирощеної худоби та птиці та 0,1 тис тонн – на давальницьких засадах. Загальний обсяг надходжень вищий, ніж за січень–червень 2015 року на 13,8 %. За видами закупленої худоби та птиці 58,8% становили свині, 30,0 % – птиця, 11,2 % – велика рогата худоба.

На молокопереробні підприємства надійшло 15,5 тис тонн молока, що в 2,3 рази більше відповідного періоду минулого року року. З загального обсягу 12,6 тис тонн закуплено у господарствах населення, перероблено також майже 0,9 тис тонн власно виробленого молока.

Частка господарств населення у загальному обсязі закупівель дорівнювала 85,6 %. Середня ціна закупівлі (з урахуванням надбавок (знижок) за якість продукції, але без накладних витрат, дотацій, податку на додану вартість) великої рогатої худоби від усіх категорій господарств становила 20055,1 гривні за тонну (що на 3,0 % менше, ніж минулого року), свиней – 23167 гривень за тонну (на 3,5 % менше), птиці – 17922,5 гривні за тонну (на 8,2 % більше). Молоко переробники закуповували за ціною 3250,6 гривні за тонну, що на 0,9 % менше січня–червня 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В 2.3 рази більше виробили молока? Ви щось курили?
Відповісти
Спасибо модератору,а говорят свобода слова!!!Хотя, говорят,они быков доят!!!
Відповісти
Волынь Пост,прекратите удалять,беспречинно комментарии!!!Что я нарушаю,матов нет,это ваше предвзятое отношение просто достало,где свобода слова???
Відповісти
Останні новини
На Волині збільшилось виробництво молока та м'яса
19 липень, 2016, 14:12