У Володимирі злодій викрав у пенсіонера велосипед

У Володимирі злодій викрав у пенсіонера велосипед
До Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що 19 липня близько 23:00 у Володимирі-Волинському невідомий викрав його велосипед.

За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження та за гарячими слідами встановила особу злодія, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що 19 липня близько 23:00 у 75-річного пенсіонера, жителя Володимира-Волинського, від магазину по вулиці Устилузькій невідомий викрав велосипед. Сума завданих збитків становить 400 гривень.

«Завдяки професійній роботі інспектора поліції Миколи Боярчука особу злодія оперативно встановлено. Крадіжку велосипеда скоїв 42-річний місцевий житель, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Велосипед вилучили та повернуть власнику», – повідомив керівник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

Слідчі кваліфікували подію за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колька кращий !!!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі злодій викрав у пенсіонера велосипед
21 липень, 2016, 16:46