Актриса, яка зіграла Бренду у «Беверлі Хіллз», хвора на рак. ФОТО

Актриса, яка зіграла Бренду у «Беверлі Хіллз», хвора на рак. ФОТО
Голлівудська акторка Шеннен Догерті, яка вже упродовж року хворіє на рак, не втрачає оптимізму та сподівається на вдале лікування.

Пише tsn.ua.

Поки що актриса позбулася розкішного волосся, процес чого опублікувала на власній сторінці у соцмережі. Наразі ж вона поділилася фотографією кінцевого результату. На знімку знаменитість позує разом із подругами голомозою.

"Дякую цим трьом, хто допоміг мені пройти через неймовірно тяжкий день, і хто продовжує бути поруч щохвилини, підтримуючи та люблячи мене", - написала Шеннен.

До слова, зірка пояснила, чому із нею поруч немає її чоловіка, Курта. Акторка написала, що коханий поїхав до Мексики по роботі, але "знав, що лишає її в хороших руках".

Зауважимо, пара побралася у 2011-му році. Після лікування страшного недугу закохані планують усиновити маля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оо блін це ж Прю з фільму Усі жінки відьми, жаль що таке трапляєть з хорошими людьми(
Відповісти
Сегодняшний подход в диагностике и лечении рака через операции, химиотерапию и облучение не оправдан и приводит к ухудшению здоровья, большим тратам денег и недолгой жизни. Сейчас с помощью информационной космической диагностики ИКД (diagtor.com.ua) появилась совершенно новая уникальная возможность - полная диагностика всех болезней проводится по фото больного, рак выявляется на всех стадиях и даже до его возникновения. Лечение рака с помощью ИКД заключается в домашнем приеме натуральных пищевых жидкостей и в течение 3 дней раковые клетки переходят в состояние здоровых, далее идет очищение от шлаков и восстановление всех тканей.
Ермаков П П, профессор
Відповісти