Лучани вимагають вирішити проблему з алкоголем біля «Кромберг енд Шуберт»

Лучани вимагають вирішити проблему з алкоголем біля «Кромберг енд Шуберт»
Мешканці мікрорайону ЛПЗ просять у місцевої влади та правоохоронних органів нарешті вирішити проблему з незаконною реалізацією алкоголю перед воротами заводу.

«В час, коли відбувається перезміна на заводі, то до брами під’їжджає автомобіль, де продають алкоголь. Там ці працівники п’ють і гуляють, а потім там валяються. Тому ми, мешканці мікрорайону ЛПЗ, дуже просимо раз і назавжди розібратись з цим питанням», - оголосив запит депутат Микола Яручик.

Колеги депутата підтримали цей запит.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не проблема
це звірячий оскал капіталізьма
Відповісти
Ви що дибіли де ГПЗ а де завод? Фанарі на переходах несвітяться це поблема а не алкоголь під заводом!!!!
Відповісти
Я працюю на заводі, хто там що п'є то розходяться і ідуть по домах а не валяються.Тому не брешіть.
Відповісти
Жовтий кадет...
Відповісти
Левчук що кульгає
Відповісти
я в шоці що за люди, жаліються.
там люди пашуть як коні і мають право випити.
і доречі там немає ніякої машина яка продає алкоголь.
Відповісти
пашуть мужики в полі... Ніхто не каже, що не можна випити, навпаки - йди в бар і заливайся, якщо краник не закривається вчасно - заливайся вдома...
Відповісти
до ближайших домів є добра відстань
Відповісти
закорковувачи розведеного спирту мабуть написали щоб конкурентів прибрати
Відповісти
Люди гарують що коні, і мають право випити ту пляшку пива.А ті хто там гоняться за ними в пікселці чи в британці з різними шевронами.Ідьте на схід і наводьте таи порядки.
Відповісти
ті що в піксельці, половина з яких була на сході, окрім тебе, диванна п"явка, правильно робить, треба ще привселюдно кнута дати аватарам з Кромберга..., а ще в Європу прагнуть, та де ви там бачили щоб на вулиці розпивали?! Гаряче - хлебчи воду, чи з"їж морозива..
Відповісти
Знаю я тих хто були на сході.А і рєбята на них не схожі.Я взагалі не п'ю щоб ти мене пиякою називало.Слідкуй за мовою своєю.
Відповісти
Ви ше не бачили шо робиться біля нашого Модерн-експо,тікі зміна закінчилася,всі зразу як паломнікі йдуть на ОККО,а звідти вже виповзають на чотирьох конєчностях. Нєужелі,трудоголікоалкоголіки не можуть собі втіхаря закинути соточку за шиворот?
Відповісти
Якщо людина має право випиту ту бутилку пива,як ви кажете, то хай йде додому і випиває хоч 100 бутилок. Чого я маю дивитись на пяні морди.а ще й біля дороги, де їздять машини,то ще під колесами не вистачає пяного бидла.По-іншому не назвеш.Якщо ти свій стрес від тяжкої ро оти заливаєш алкоголем- то ти не людина і навіть не тварина, а просто "ніщо".Ще й плодяться ті ніщо,і діти ваші підуть по вашим стопам,так що вже забивайте їм місце на заводі і місце за столом ",побухать"
Відповісти
а цы гадюшники на ДПЗ нікому не заважають?))
Відповісти
Це взагалі окрема болюча темв(
Відповісти
Машин з алкоголем ніяких немає, а от машини з продуктами були, але через вас (....) нерозумних людей, ті машини почали розганняти, це вам в Луцьку добре живеться, встав і пішов за хлібом, а люди які з далеких сіл чи районів розраховують на те що вийдуть з роботи хліба куплять, ковбаси чи порошка, а тут великий облом. Ну неможуть мешканці ГПЗ бачити п'яних людей під заводом та щей посеред ночі, ну дуже далеко будинкі розташовані, а можливо це ваша фантазія така, самі з роботи бредете готові, а тут така маса людей значить і вони п'ють, от візьмем і пожаліємось. А ви вийдіть в годин 22.00-23.00 на свої зупинкі і подивіться на своїх п'яних чи обкуряних дітей...
Відповісти
Завод прописаний у с.Рованці,а не у Луцьку.Хай Яручик там і піариться.У робітників і заводу є теж багато питань місцевої влади,Наприклад невже не можна облаштувати пішохідий перехід та зупинку громадського транспорту біля заводу,саму об*їзну через ті самі Рованці.Завод та люди платять сотні мільйонів гривень на рік,де інфраструктура для людей?
Відповісти
Останні новини
Лучани вимагають вирішити проблему з алкоголем біля «Кромберг енд Шуберт»
27 липень, 2016, 19:19