Волинські активісти в Києві вимагають прозорої роботи судів та прокуратури. ВІДЕО

Волинські активісти в Києві вимагають прозорої роботи судів та прокуратури. ВІДЕО
Сьогодні, 9 серпня, об 11:00 під стінами Оболонського районного суду м. Києва представники добровольчих батальйонів та громадські активісти проведуть акцію з вимогою прозорого та неупередженого розгляду справ добровольців.

В цей час суд розглядатиме справу бійців роти «Торнадо», розгляд відбуватиметься у закритому режимі. Однією з вимог учасників акції є відкритість процесу, оскільки наразі прокуратура робить усе можливе, щоб дискредитувати добровольчий рух в Україні.

До акції долучаться й волинські активісти. Про це повідомив боєць добровольчого батальойну «Донбас» та очільник Камінь-Каширської районної організації учасників та ветеранів АТО Богдан Пташник.

«Я, Богдан Пташник приїхав під Оболонський суд, для того, щоб заявити чітку позицію та добитися для громадян України чесних та відкритих судів та прозорої роботи прокуратури. Ми воювали за правову державу, а не за свавілля прокурорів», - наголосив Богдан Пташник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно погоджуюсь із "Лучанином", оскільки слухання у відкритому засіданні такої справи апріорі суперичитиме не тільки нормам українського та європейського права але і будь -яким нормам моралі. В даному випадку виникає враження, що мета людей, які діють від імені добробатів, не дати розглянути цю справу відносно вбивць та грабіжників взагалі.
Відповісти
А судді,хто?
Відповісти
а шо, не замiтно?
Відповісти
У нас ніколи не було прокуратури а сморящі вищестоящих злодіїв в законі
Відповісти
Мутное дело. Вот только помнится по хронологии, что стали они бандитами ровно через неделю после того как Цукур обвинил власть и конкретно почетного мента ДНР и по совместительству укранского генерала Науменка в крышевании контробанды. Даже видео показал, как к сепарам шуруют составы с толстенным кругляком, в то время когда у ВСУ не было дерева блиндажи строить. Кстати, Ефремов сидит именно благодаря показаниям Цукура.
Відповісти
Ви що придурки? Ладно Волиньпост, хто йому платить той його грає, але місце тих придурків не в тюрмі, а глибоко під землею і чим глибше тим краще.
Відповісти
навіщо Богдан вписався за цих недолюдків?
Відповісти
Бабло Семена і Ко рєшає всьо!!!
Відповісти
Перше. Я не ідеалізую Торнадо... але чомусь їм інкримінують в суді зовсім не згвалтування, вбивства і т.д. як заявляє Матіос, Чорновол і тому подібні в ЗМІ, ФБ, ЮТУБІ...це як мінімум дивно...
Друге. Ми туди вийшли не через Торнадо, а для того, щоб зрушити з мертвої точки проблем свавілля прокуратури і корумпованості судів... що неправильно в наших діях?/
Відповісти
Останні новини
Волинські активісти в Києві вимагають прозорої роботи судів та прокуратури. ВІДЕО
09 серпень, 2016, 11:59