Двох волинян засудили за контрабанду наркотиків

Двох волинян засудили за контрабанду наркотиків
Прокурорами відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про контрабанду особливо небезпечних наркотичних засобів 26-річним мешканцем міста Рівне, який в лютому цього року намагався перемістити їх через митний кордон України в Республіку Польща через пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці ДФС України.

Вироком Любомльського районного суду від 8 серпня цього року чоловіка визнано винним у замаху на контрабанду (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України) та призначено покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі зі звільненням від відбування з випробуванням.

Судом при призначенні покарання враховано наявність на утриманні засудженого малолітньої дитини-інваліда, його молодий вік, щире каяття у вчиненому й те, що він уперше притягується до кримінальної відповідальності.

Учора Любомльський районний суд засудив до 4 років позбавлення волі зі встановленням випробувального терміну за спробу контрабанди з України в Республіку Польща особливо небезпечних наркотичних засобів і 23-річного мешканця Ковельського району, який приховав наркотики від митного контролю в кишені штанів.

Призначаючи покарання, суд також врахував пом’якшуючі обставини ― щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, молодий вік засудженого. Окрім того, волинянин теж притягувався до кримінальної відповідальності вперше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двох волинян засудили за контрабанду наркотиків
12 серпень, 2016, 10:04