Савченко пообіцяла допомогти бійцям 51-ої бригади

Савченко пообіцяла допомогти бійцям 51-ої бригади
Народний депутат України Надія Савченко пообіцяла допомогти знайти компроміс у справі над бійцями 51-ої бригади, яких вже понад рік переслідує військова прокуратура, звинувачуючи їх у відмові від несення обов’язків військової служби за попередньою змовою групи осіб.

Про це інформує «Вголос».

«Головне, що хлопці не сидять, не закриті, а на волі. І так зрозуміло і усім на верхах, і суду, і прокуратурі, що діло не варте того, щоб судитися. Тому що все робиться криво, і криво буде виходити. Але прокуратура не може здати свою позицію, бо потім слідству доведеться судити прокуратуру за те, що вони так вели справу.

Будемо сподіватися, що розумний компроміс буде знайдено. Я принаймні зараз запущу і допоможу його знайти всіма методами, доступними народному депутату України», - пообіцяла Надія Савченко і додала, що готуватиме звернення та запити до прокуратури, Президента та у всі можливі органи.

Нагадаємо, 22 бійця 51-ої бригади, які змушені були відступити на територію Росії в липні 2014 року і не підписали з прокуратурою угоди про визнання винуватості, відстоюють свою честь у суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.