Патрульна поліція має ходити пішки, - головний поліцейський Луцька

Патрульна поліція має ходити пішки, - головний поліцейський Луцька
На думку тимчасово виконуючого обов'язки начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, "копи" мають ходити пішки, аби чітко бачити криміногенну ситуацію в місті.

Про це стало відомо сьогодні, 26 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

"Раніше в мене була рота патрульно-постової служби, вони пішки ходили. Моя така думка, що патрульна поліція має 70% ходити пішки. Це є досвід. Я сам свого часу розпочинав у роті патрульно-постової служби. Є патруль, в нього є завдання. Це треба перевірити притони, наркопритони, підвали, горища. А патрульна зараз напряму підпорядковується Києву", - каже Кічук.

Раніше, за словами поліціянта, якщо в Луцьку когось грабували, то правоохоронці вводили оперативний план "Спіраль", задіювали всі сили, засоби і блокували район. Зараз такого немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПОГОДЖУЮСЯ ! з кожним словом!
Відповісти
Мав честь колись бути підлеглим Олега Борисовича.Це мудра людина, селфі копів давно треба з пріусів на землю повитягувати, нехай побачать справжню службу..
Відповісти
за це критиканство його гнати потрібно з поліції.
Відповісти
Це мусара з управи повинні ходити на патрулювання, а не протирати штани в кабінетах.
Відповісти
Вони своє відходили і штани свої протерли,а той хто цього незнає і не пробував,хай піде і попробує.
Відповісти
Мене цілком заодвольняє робота поліції.
Бред софкофіла вобщем, ще й як колишнім дайцям зп врізати та пріуси заставити заправляти та ремонтувати за власний рахунок. Дивись і взятки скоро брати почнуть як міліція.
Відповісти
Типа вони зараз не беруть...
Відповісти
спочатку треба подивитись на місцевість, життя людей, потреби в патрульних. У місті треба на авто, піші, в парках на велосипедах, можливо і на конях. А посадити на авто і кружляти як орли шукають мясо, толку не буде.
Відповісти
Хто не колеться і не продає наркотиків а всіх інших недоумків запрошую на роботу шукати хто,вбиває гвалтує ,грабує, краде, ловити бикоту, психопатів, наркосанів оскільки в кого є хоть трішкі розуму звільняються через малу зарплату, розуміння того що олігархічні мас медіа зазомбували народ так що у всіх бідах винуваті поліцейські.Прошу приходьте.
Відповісти
Хто не колеться і не продає наркотиків а всіх інших недоумків запрошую на роботу шукати хто,вбиває гвалтує ,грабує, краде, ловити бикоту, психопатів, наркоманів оскільки в кого є хоть трішкі розуму звільняються через малу зарплату, розуміння того що олігархічні мас медіа зазомбували народ так що у всіх бідах винуваті поліцейські.Прошу приходьте.
Відповісти
Останні новини
Патрульна поліція має ходити пішки, - головний поліцейський Луцька
26 серпень, 2016, 17:31
Луцьку бракує прокурорів
26 серпень, 2016, 16:55