У Луцьку відзначатимуть День фізичної культури та спорту: план заходів

У Луцьку відзначатимуть День фізичної культури та спорту: план заходів
Управління з питань фізичної культури та спорту проводять ряд заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, яке традиційно відзначається у другу суботу вересня.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

08 вересня (п'ятниця) об 11.00 годині в Палаці культури міста Луцька відбудуться урочисті збори представників галузі з нагоди професійного свята — Дня фізичної культури та спорту.

08 вересня (п'ятниця) о 15.00 год. в спортивному залі ОДЮСШ (вул. Шевченка, 3) розпочнеться Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2000 року народження та молодші, а 09-10.09 турнір продовжиться з 12.00 години.

10 вересня (субота) о 10.00 годині на стадіоні НВК №9 (вул. Потапова, 30) відбудеться міський фестиваль фізичної культури та спорту за участю дітей та молоді міста, організаторами якого буде КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” та НВК №9.

10-11 вересня (субота, неділя) об 11.00 год. в приміщенні “Біла тура” Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради (вул. Будівельників, 11) пройде відкритий чемпіонат міста Луцька з шахів з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

11 вересня (неділя) о 9.30 год. на проспекті Волі (площа перед пам'ятником Т.Г.Шевченка) буде дано старт легкоатлетичному пробігу “Лучеськ півмарафон 2016”.

А о 10.30 год. на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30) відбудеться футбольний матч за Суперкубок міста Луцька сезону 2016 року між командами “Магніт” та “Марадо”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відзначатимуть День фізичної культури та спорту: план заходів
07 вересень, 2016, 15:25