У волинянина вилучили незаконний товар на понад 30 тисяч гривень. ФОТО

У волинянина вилучили незаконний товар на понад 30 тисяч гривень. ФОТО
За матеріалами Управління захисту економіки у Волинській області, прокуратурою Локачинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування встановлено, що у Володимир-Волинському районі місцевий мешканець, який працює майстром лісу, незаконно виготовляв, зберігав та збував фальсифіковані підакцизні товари із підробленими марками акцизного податку, - інформує прес-служба ГУНП у Волинській області.

За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на підставі ухвали слідчого судді Локачинського районного суду, працівники Управління захисту економіки у Волинській області провели санкціонований обшук за адресою його проживання.

В ході проведення обшуку правоохоронці вилучили 20 пляшок горілчаних виробів відомих брендів з марками акцизного податку з явними ознаками підробки та понад 1 тис. літрів фальсифікованого дизельного пального. Загалом поліцейські вилучили підакцизних товарів на понад 30 тис. грн.

Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За це що травить людей треба садити цю скотину по повній .
Відповісти
Останні новини
У волинянина вилучили незаконний товар на понад 30 тисяч гривень. ФОТО
22 вересень, 2016, 13:19