Україна в євросуді програла апеляцію Януковичам

Україна в євросуді програла апеляцію Януковичам
У Європейському суді справедливості підтвердили, що Україна програла апеляцію щодо виплати екс-президенту Віктору Януковичу та його сину компенсації за витрачені на судовий процес кошти.

Про це повідомляє "Німецька хвиля".

Відповідне рішення судді ухвалили ще 5 жовтня. Однак при цьому конкретна сума і порядок компенсації судових витрат залишаються невизначеними.

"Як і кому Україна буде платити гроші - це те, що вирішується поза межами судового процесу", - йдеться у коментарі, який надали в суді.

Як повідомлялося, адвокати, що представляють інтереси Януковича, повідомили, що українська держава має відшкодувати Януковичу та його родині юридичні витрати на процеси в судових інстанціях ЄС на суму загалом понад 6 мільйонів гривень.

Міністерство юстиції України спростувало зазначену інформацію та заявило, що "не існує жодних рішень іноземних судів (...) щодо стягнення будь-яких коштів з України на користь Януковича В.Ф. або його родини".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гiднiсть, вона така...
Відповісти
Треба повернути межигіря і компенсувати моральні і матеріальні збитки легітивному, піпець, наші юристи бездарі? садіть курокрадів і тд і тп
Відповісти
Добре, що сидить яник в росії бо як приїде сюди то повідсуджує все і вся включаючи трон і батон
Відповісти
А точніше юристи які заслуговують повагу в нас є, проблема в наданих матеріалах, піарились по змі вилучиними чорною бухгалтерією, показами свідків іншою документацією але якщо надати вище вказані матеріали в повному обсязі для розгляду в євросуді то вони там випадуть в осад як побачать, що той хто при янику був біля кормушки зараз керує нею, і ніхто з наших царів не хоче відповідати на незручні питання перед євросудом, краще відібрати в пенсіонерів, лікарів і сплатити всі санкції виплачувати пенсію азаровим, пшонкам і жити для себе, це особисто моя точка зору.
Відповісти
Українська юстиція надала міжнародним судам фото КамАЗів, котрими Янукович вивозив до РФ награбоване ?..
Відповісти
Чи згідні Ви, що в Україні від сільської ради, району і до столиці у владі 25 років - бандити і бариги... ?
Відповісти
Останні новини
Україна в євросуді програла апеляцію Януковичам
15 жовтень, 2016, 23:40