Демонтаж кіосків на автостанції: муніципалів підвела техніка. ФОТО

Демонтаж кіосків на автостанції: муніципалів підвела техніка. ФОТО
Муніципальна поліція вночі зуміла демонтувати на території луцької автостанції лише 3 кіоски. Припинили знесення через ушкодження техніки.

Про це повідомляє департамент муніципальної поліції міськради на власній ФБ-сторінці.

Демонтаж тривав до 02:30. На автостанції № 1 на вулиці Конякіна у Луцьку зносили кіоски, що понад 10 років розташовані без дозвільних документів та договорів оренди землі.

У департаменті муніципальної поліції стверджують, що керівництво АС-1 самовільно розмістило 22 об'єкти, враховуючи великий продуктовий павільйон. Підприємці не сплачували податків та зборів до бюджету.

Загалом муніципалам вдалося демонтувати 3 кіоски. «Під час виконання робіт техніка зазнала ушкодження, тому роботи продовжуватимуться впродовж наступних днів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на підставі рішення виконкому Луцької міськради демонтажу підлягають 22 тимчасові споруди. Одну підприємець демонтував добровільно, щодо шести є заборона суду на знесення (власники кіосків оскаржують рішення виконкому в суді). Тож загалом мають демонтувати ще 12 кіосків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А там продавали смачні чебуреки і досить не дорогі... Не думаю, що від того, що знесуть кіоски, автостанція стане кращою. Можливо краще було б заставити власників цих кіосків прибирати прилеглу до них територію.
Але щось підказує, що там вже у когось є плани на цю землю.
Відповісти
Повністю згідний
Відповісти
Про чебуреки: ты не заметил ли что вокруг меньше собак стало бегать? Уличная еда среди пыли и выхлопных газов - энто как бы-то немножко антисанитария. По поводу земли: так она давно хозяйская. Итог: Предпринимателям место торговли на базаре или в иных местах для торговли, автостанция - место обслуживания пассажиропотоков
Відповісти
А чому в ченці міста . ФАСТ фут виїжджає . Там що немає вихлопних газів . Чи міська рада сліпа? Або балок получає непогане. Це не одноразово було .
Відповісти
Якщо ти не хочеш того чебурека. Тебе насильно не примушували його їсти ніхто
Відповісти
Наводять по трохи порядок в ЛУцьку, пора було вже давно порозганяти цих нелегалів. Візьми дозвіл, плати по закону в бюджет кошти і будуть всі щасливі.
А що керівництво Автостанції взагалі не в курсі були, що кіоски на їхній території без дозволів)?...Україна, таваріщі.
Відповісти
Куди ідуть ці гроші. На медицину обо хворим людям,чи можливо лікарям?куди? ЧИ можливо в бюджет а потім в карман депутатам. ? дурні люди що мовчать.
Відповісти
Хай візьмуться за сина Романюка чи в них кишка тонка.
Відповісти
Про покійників погано не говорять...
Відповісти
шо всьо?
Відповісти
Останні новини
Демонтаж кіосків на автостанції: муніципалів підвела техніка. ФОТО
28 жовтень, 2016, 10:50