Кварцяний: «Команда не заслуговувала на поразку»

Кварцяний: «Команда не заслуговувала на поразку»
Головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний прокоментував поразку команди "Олімпіку".

"Думаю, моя команда не заслуговувала на поразку. Хлопці грали гідно і проявили характер. Мені сказали, що другий м'яч був забитий з положення поза грою, але ми мали шанс в кінці зрівняти рахунок. Молодий Ляшенко чомусь пробив щічкою, хоча можна було вдарити коліном або головою. Хотів забити, але не вийшло", - зазначив Кварцяний в інтерв'ю каналу Футбол 2.

"Особливих претензій до футболістів у мене немає. Крім Діди, всі намагалися і віддали все, що могли. "Олімпік" показав, що у них більш згуртована команда, і їм вдалося забити більше. Діду хотів поміняти раніше, але Герасимюк після забитого м'яча попросив не змінювати. Ми фактично грали десятьма гравцями. Замінили Діду пізніше, адже навіть після цього прохання Герасим'юка він не зіграв краще. Простоювати в футболі не можна".

"В цілому сьогодні було більше позитиву, але конкретики мало. Погода не стала нашим партнером. Якби погода була краще, то футбол б більш якісний. В таких умовах хто виграє боротьбу, той виграє матч. У деяких моментах ми програвали боротьбу, тому і програли матч".

"У Герасим'юка був забій стегна ще в Охтирці, але він підлікувався. Не знаю, який діагноз йому поставлять сьогодні. Думаю, він відновиться і буде грати", - додав тренер.

Прокоментував Кварцяний рішення КДК ФФУ закрити для відвідування уболівальниками "Волині" двох найближчих домашніх матчів команди через прояви нацизму.

"Рішення ФФУ і футбольних інстанцій вже давно стали не футбольними і не організаційними, а вносять розкол і дезорганізацію, сприяючи розвалу українського футболу. Це ж стосується ФІФА і УЄФА", - резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний: «Команда не заслуговувала на поразку»
30 жовтень, 2016, 03:13