Лучанин про е-декларування: Поматюкаються і мовчки платитимуть божевільну комуналку

Лучанин про е-декларування: Поматюкаються і мовчки платитимуть божевільну комуналку
Луцький громадський активіст Богдан Климчук вважає, що навіть величезні суми чиновників та посадовців у деклараціях не змінять психологію українського народу.

Роздумами він поділився у Фейсбук.

"Це знаково, що е-декларації треба подати до Хелловіна. Ну треба ж народу цукерки давати, а то ще розгнівається і забере життя. І правильно чиновники роблять, що показують лише дрібниці, навіщо остаточно травмувати психіку людей", - пише він.

"Народ цукерки проковтне, поматюкається на кухні і в фейсбуці та мовчки піде платити божевільну комуналку, а на наступних виборах знову продасть свій голос олігарху за гречку, майданчики і нові вікна у школі".

"Допоки народ не буде мобілізуватися до війни з корупціонерами, як до війни з москалями, нічого в цій країні не зміниться".

"Але в нас буде все добре знаєте чому? Бо є такий збіг, що ті народи які воюють із Росією - живуть непогано. Візьміть для прикладу хоча б тих самих французів, англійців, японців і німців", - висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство тупо завидует.
Відповісти
а чому тут заздрити?що живемо за 1200 грн.в місяць?що діти помирають,бо нема за що лікувати!а вони хваляться своїми достатками!тут вити хочеться від такого життя!де обіцяні робочі місця?коли вже перестануть нам брехати!!?
Відповісти
Атак і буде дальше продовжуватись,бо ми ,мовчимо,у тій же польщі на вулицях на мітинги вийшлиб сотні тисяч,вони не мовчать і нагадують своій владі що вони є і зними потрібно рахуватись за кожне приняття того чи іншого рішення.
Відповісти
Моя думка, не потрібно наших дітей на схід відпускати! за які гріхи вони мають гинути! Хай йдуть ті в кого на банківських рах тисячі $ € лежать! Це вони довели Україну , а саме простий народ, до злиднів. РОЗОРИЛИ свою землю хай і розплачуються! Цеж вони і далі напихають свої кармани, а не винні і досі гинуть!
Відповісти
Дурень думкою радіє. Іди воюй. І не забудь на вибори сходити. Там для тебе і кандидати вже готові, ті самі.
Відповісти
коли цікаво закінчиться війна? тоді як мвф всі гроші нам позичить?
Відповісти
Жирують, коти ненажерливі! Нічого, "пройдет и по нашей улице инкасатор"
Відповісти
Погоджуюся.Психологія рабства, заздрощів,ненависті, терпеливості,неосвідченості і довела країну до такого стану.Тут вже питання не в війні.Зараз багато мобілізованих вдома...Тому,досить скиглити на ту "владу",Вам говорилося,що обираючи Пороха-обираєте крах...Але,ж Ви 55% йому дали.Тому,міняйте психологію рабства і тоді буде країна.Країна починається з громадянина...
Відповісти
Останні новини
Лучанин про е-декларування: Поматюкаються і мовчки платитимуть божевільну комуналку
30 жовтень, 2016, 11:54