ПриватБанк готовий оплатити клієнтам поїздки у столичному метро*

ПриватБанк готовий оплатити клієнтам поїздки у столичному метро*
До кінця 2016 року усім клієнтам, які оформлять миттєві безконтактні картки в ПриватБанку і будуть оплачувати ними поїздки в столичному метро,одна поїздка в день буде цілком безкоштовною.

Як повідомили в банку, така акція ПриватБанку і MasterCard, яка стартувала у вересні, триватиме до кінця року. Отримати безконтактні картки MasterCard для швидкої оплати поїздок в київському метро можна за кілька хвилин у будь-якому столичному відділенні банку.

«Оформити безконтактну картку можна безкоштовно і користуватися нею як для оплати в метро, так і для оплати покупок по всьому світу. Безконтактні картки MasterCard та Приватбанку стали для киян набагато більш зручним і вигідним аналогом звичного проїзного, тільки за останні чотири місяці нашими картами сплачено понад 1 мільйон поїздок в метро», – розповів перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

Сьогодні близько 70% "безконтактних" пасажирів київського метро розплачуються платіжними картками Приватбанку. Регулярно безконтактними картками Приватбанку і MasterCard для поїздок в метро користується понад 30 тисяч осіб. При цьому, за даними банку, кожен сьомий "безконтактний" пасажир столичного метро користується картками, відкритими за межами столиці.

Нагадаємо, компанія MasterCard запустила безконтактну оплату проїзду в київському метрополітені в червні 2015 року. Київ став п'ятим містом в світі (після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго і Бухареста), де розрахуватися за проїзд банківської картою можна прямо на турнікеті метро. Технологія безконтактної оплати проїзду доступна на всіх 52 станціях столичного метро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк готовий оплатити клієнтам поїздки у столичному метро*
02 листопад, 2016, 20:56