Луцькі муніципали провели демонтаж «на біс»

Луцькі муніципали провели демонтаж «на біс»
У Луцьку муніципальна поліція повторно демонтували кіоск, самовільно встановлений на території автостанції № 1 вдруге.

Про це повідомляє департамент муніципальної поліції Луцької міськради у Facebook.

Муніципали спільно з патрульною поліцією на території луцької АС № 1 вдруге демонтували та відвезли на штрафмайданчик самовільно встановлений кіоск.





Вони стверджують, що підприємець Оксенчук та невідомі особи чинили опір та перешкоджали знесенню тимчасової споруди.

Нагадаємо, цей кіоск муніципали вперше демонтували вночі 28 жовтня на підставі рішення виконкому міськради. Але після оплати вартості демонтажу підприємцеві повернули споруду. Він зобов’язувався встановити його на приватній території. Однак, підприємець самовільно поставив кіоск знову ж таки на попередньому місці – на автостанції.

Тож тимчасову споруду демонтували вдруге.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я ще раз поставлю.
Відповісти
Муніципали що безсмертні , щось ніче не ясно.
Відповісти
І відео викладають яке їм треба . А де людей бють щось немає.
Відповісти
Хай візьмуть віник лопату уборкой хай займуться. Зампрліта їм хорошого треба . Віник в руки і до праці.
Відповісти
Я щось не можу зрозуміти . А виконавча служба для чого? Хіба це не їх повноваження
Відповісти
Я їх навчив благоустрій наводити . З вінком. Бабусі допомогти яка не може . На благо держави
Відповісти
срач треба прибирать! Вперед без страху і сумніву...
Відповісти
Віника в руки і вперед,щось ніхто не бачить що ти це робиш. Зроби щось дійсно корисне , слабо?
Відповісти
собачим чебурекам подвійний штраф
Відповісти
Їж індика. смердючого з колобріса і не жалійся потім
Відповісти
з яких пір муніципаліи стали виконувати роботу за виконавчу службу. може їм стали платити за подвійну роботу? ці лохи хоч знають що на них "економлять" кучу бабла яке потім опиняється в кишені тих які їх мають за б..... Кому вони "служать"? та ще й розводять як ідіотів.
Відповісти
Скоро так і автостанцію знесуть. І муніципали так як і в цьому випадку будуть керуватись рішеннями міськвиконкому. Може виконавча влада буде вже не виконувати а виносити судові рішення замість судів .Про яку правову державу може йти мова якщо виконавча влада виносить свої"судові" рішення.
Відповісти
Читаю, я просто в шоці. Ви лбди геть здуріли чи прикидуєтесь. Кіос встановлений на чужій території, давайте я у вас на дачі побудую собі гараж, а потім буду казати що чесну людину виганяють. Будьте людьми і думайте головою, а не 5-ю точкою.
Відповісти
Яке взагалі відношення має міська рада до землі яка відноситься до території автостанції . Щось міська рада приписує собі повноваження . Якщо цей кіоск стоїть не законно повно бути відповідне рішення суду про його демонтаж. Якщо є рішення суду ,власник протягом 10 днів не забирає . Тоді виконавча служба займається цим питанням ,а не муніципальна служба.
Відповісти
Щось я ніколи не бачив щоб муніципальна служба ,так як вона в груди бє ,що наводить порядок в місті. Не займется хоч один день в тиждень ,уборкой . Типу віник лопата. В Дуже багато вулиць які не прибрані і розкидано багато сміття ,чому вони не поприбирать? Це не їх компетенція скажуть,а те що є дійсно не їх вони собі приписують,хай покажутся приклад ,чи їм слабо? Про яку правової державу може і бути мова.
Відповісти
При янику для людей в погонах хоч був якийсь порядок. Так відкрито вони цього не робили. Бо боялись що посадять. А зараз .власть є відповідальності ніякої.
Відповісти
А хіба патрульну поліції створювали щоб вона кіоски зносиЛа. Чи прикривала муніципальну поліцію ? Це так прописано в законі про нац поліцію ? Хто скаже?
Відповісти
Мабуть в них трошки інші повноваження і обов'язки . Вони кому підпорядковуються Сиротинській чи що? Хлопчики садити вас треба . Якщо зараз порядку не буде ,то потім можете взагалі забути про все. І про майдан і про все розстрілювати людей будуть .
Відповісти
Ганьба органам місцевого самоврядування . Думають про сабе тільки . Як кишені валютою набити.
Відповісти
Там в асфальт кинули там кіоск забрали. Дальше стріляти будуть . Слава Україні , ганьба державним службовцям!
Відповісти
Такого не позволяла робити собі ніяка державна структура . Без відниних рішень суду.,документів. ГРАБІЖ в відкритій формі,вчинений групою осіб . Та ще держ службовців.
Відповісти
Так як діє муніципальна поліція називається безпридел.
Відповісти
Яке вони взагалі мають право його трогать без рішення суду? Вони мають право скласти протокол про правопорушення якщо воно виявлене.
Відповісти
Це є приватна власність. Немає значення де воно стоїть . Без рішення суду це незаконні дії
Відповісти
Бандити повинні сидіти в тюрмі.
Відповісти
Якщо ви юрист, що дуже сумнівно, то повинні знати, що територія автостанції - земля, належить громаді міста.
Тому із міською радою має бути заключений договір оренди цієї землі.
Якщо договору не має - земля зайнята незаконно, тому власник (міська рада) може в межах можливостей повернути землю у своє володіння, в даному випадку такими повноваженнями наділений підрозділ міськради - муніципальна міліція, яка і виконала рішеня власника про очищення своєї власності від нахабного незаконно встановленого кіоска.
Якщо власник кіоску вважає дії міськради незаконними - нехай звертається у суд, тоді вже буде рішення і його буде виконувати виконавча служба.
Відповісти
Вот і воно що для громади. Тобто для людей Ане для дупутатів які там сидять.є певна процедура і певні нормативно правові акти якими керуються державні службовці . А не так як їм хочеться . І міська рада повина звернутись в суд . За конституцією України ,поки вина людини не доведена вона є не осудною . І відбирати в неї її приватне майно може тільки суд . А те що в вас є посвідчення держ службовця ніяких ,не надає вам права творити безлад і відбирати чуже майно. До прикладу моя машина стоїть на стоянці біля автостанції це не надає Вам права погрузити її і вивезти в невідомому напрямку. Чи можливо міська рада вам такі повноваження надасть?Віника в руки і вперед,щось ніхто не бачить що ти це робиш. Зроби щось дійсно корисне , слабо?
Відповісти
4 роки тому по вулиці відродження стояв гараж. Ніхто не знав власника цього гаража .писались відповідні скарги в міську раду що цей гараж заважає людям . І коли прийшла виконавча служба сказала "ми не вправі його прибрати" це є приватна власність ,там знаходиться чуже майно" подали це до суду суд виніс відповідне рішення прибрати цей гараж. І власник обявився і прибрав цей гараж сам. Чи зараз закон змінився?
Відповісти
І мабуть в вас немає ніоднієї скарги від громадян міста .що цей магазин комусь заважає. Так що в вас немає взагалі нічого.
Відповісти
На місці власника магазину ,я б звернувся до суду . Щоб працівників муніципальної служби притягнули до кримінальної відповідальності. Доказів більш чим достатньо, що їх дії є не правоміні.
Відповісти
Ви, шановні, чули дзвін, а не знаєте де він.
Приплутали і Конституцію, і суди, і виконавчу, і приватну власність і все на світі.
1. Закон "Про місцеве самоврядування" уважно почитайте.
2. Власністю громади розпоряжається міська рада, для цього обрали депутатів і лучани делегували, таким чином, їм свої права.
3. Земля є міською, тому власник (громада, в особі Міської ради) виніс рішення про знесення незаконної споруди зі своєї землі.
4. Демонтаж здійснений органом, наділеним відповідними правами - муніципальною поліцієї, вивчить положення про цей орган, перш ніж умнічати.
5. Вивчіть закон про "Приватну власність" і зрозумійте, що приватна власність є закнною, коли це володіння не порушує інші закони. Особа може звернутись і забрати своє майно, в нього його ж не конфіскували, а перемістили із НЕЗАКОННО зайнятої території.
Якщо ви такі впевнені у своїй правоті - звертайтесь в суд, там вам мої слова розтолкують детально.
Ви і в перший раз не звертались, бо знаєте, що не праві і справу не виграєте.
Успіхів вам у вивченні законів.
Відповісти
Дякую за удачу.
Відповісти
Мого інтересу тут взагалі немає.
Відповісти
Останні новини
Луцькі муніципали провели демонтаж «на біс»
11 листопад, 2016, 12:34