Власники авто з іноземними номерами перекрили кордон

Власники авто з іноземними номерами перекрили кордон
Власники авто з іноземними номерами перекрили пункти пропуску на кордоні України з Румунією, Словаччиною та Польщею.

На Львівщині активісти перекрили дорогу біля пункту пропуску "Рава-Руська" на кордоні з Польщею, - повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби.

"Власники автомобілів з іноземною реєстрацією розпочали акцію ще на одній з доріг, тепер яка веде до пункту пропуску "Рава-Руська", що на українсько-польській ділянці кордону", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, такими діями протестувальники намагаються домогтися збільшення терміну транзиту на ввезення транспортних засобів на територію України.

Як зазначається, для контролю за ситуацією на місце проведення акції протесту прибули представники Національної поліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Припухли в край!
Відповісти
Может им ещё доплатить за то что ездят на европейский номерах. Реально припухли.
Відповісти
Зробити перевірку на законність ввезеня цих машин на територію України. І я впевнений що 95 відсотків цих авто опиняться на штрафмайданчику.
Відповісти
Дурдом ці барани щей права качають податків платити не хочуть а в нормальній державі хочуть жити дибіли
Відповісти
Їм ще може бензин за пів ціни і талони на харчування і участок на березі? А кілок попу
Відповісти
Добре, зробити транзит на 1 рік, як вони хочуть, але платний 5000 $
Відповісти
А цигарки нехай на тавріях та ланосах возять
Відповісти
Ще дозвольте сигарети,спирт і бензин їм пяним за кермом возити
Відповісти
Чого ніхто звичайних людей не чує,а вони в більшості не хочуть щоб ті "безпрєдєльщікі-контрабандисти"ганяли,не хочуть
Відповісти
З якого такого дива я законопослушний громадянин єксплуатую авто 100% розмитнене..контрабандних цигарок не перевожу через кордон...а хтось хоче возити контрабанду і на нерозмитненому авто яке як мінімум дешевше на ціну розмитнення..То я і такі як я лохи виходить??? З чого такі привілеї??? Тоді давайте всі купимо ліві авто...і будем блокувати дороги міжнародного значенняБ аеропорти,лікарні,школи...якщо нам будуть забороняти цигарки перевозити)))) Бред! Що за країна така їбанута!
Відповісти
Мені до одного місця, хоч на метлі хай літають, але якого хера перекривати дороги і заважати їздити людям від яких нічого не залежить. Нехай уроди їдуть до ВР, на Банкову, перекривають дорогу депутатам і уряду, а не простим людям, яки розмитнили машини і заплатили всі податки з яких їхні ж батьки отримують пенсії.
Відповісти
..а мені не всерівно чи їздять вони чи літають...Ви поспостерігайте хто там за кермом в переважній більшості на таких авто...і як вони їх водять..як правил недотримуються...враження таке що для них правил на дорогах України взагалі не існує...це тільки як перетинають кордон то тихіше води і нижче трави...всі з ремінцями безпеки..і строго по знаках...
Відповісти
Коли вже ті зламки заберуть .Поліція агов
Відповісти
Нехай зроблять адекватну ціну на розмитнення.і люди його заплатять.
Щоб можна було їздили на нормальних, якісних авто а не на ваз 70-х років який від ржі як картонна коробка складаються. А коштує як мерс 90х. Лохів з нас усіх роблять самі знаєте хто...
Відповісти
...про це потрібно було думати перед виборами...як президента так і ЧЛЕНІВ Верховної Ради...абож вдаватися до тиску на них,а не приносити незручності іншим громадянам...вибиваючи інтереси зовсім не всіх громадян.Не для всіх являється секретом ,як і яким таким №законним№ чином автомобілі з іноземною реєстрацією знаходяться на території України...Закон повинен бути для всіх однаковим..як для звичайних громадян так і для високопосадовців...і хитрих. А потім плачемо що пенсії малі. Хороша арифметика виходить...пригнав ліве авто..без розмитнення і ще права диктувати всім збираюсь!)))
Відповісти
Молодці хлопаки ще б наші автомобілісти всі зібрались і ВР перекрили а ще ліпше морду депетатську натовки то дивись і розмитнення можна було б і відмінити зовсім.!!!
Відповісти
Так в тому то і справа, що ці сцикуни можуть перекривати дороги і заважати їздити тільки простим людям, а на депутутів кішка тонка!
Відповісти