На Волині презентували книгу по героїв Майдану й АТО

На Волині презентували книгу по героїв Майдану й АТО
Волинський журналіст Олександр Хоменчук презентував книгу «Портрети і силуети», присвячену героям Майдану й війни на Сході України.

Про це повідомляє ВРД НТКУ.

У Любомльській райбібліотеці відбулося засідання літературно-мистецького клубу «Хвилі Світязя». Під час зустрічі презентували нову книгу «Портрети і силуети» відомого місцевого літератора, лауреата численних журналістських конкурсів, члена Національної спілки журналістів України Олександра Хоменчука.

«Портрети і силуети» – восьма книга відомого гумориста і журналіста Олександра Хоменчука. Цього разу автор присвятив кілька розділів подіям Майдану і людям героїчної долі, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність нашої країни.

Журналіст із 40-річним стажем досі не розлучається з блокнотом. Усі викладені в книзі події, характери і долі людей, маловідомі факти історії списані з натури. За справедливість і принциповість він не раз потрапляв у немилість радянських чиновників.

Уже 20 років при районній бібліотеці діє літературно-мистецький клуб «Хвилі Світязя», ініціатором стоворення якого, а відтак, керівником, є Олександр Хоменчук. Клуб об’єднав творчу інтелігенцію міста.

Презентована книга «Портрети і силуети», сповнена патріотизму, справила враження на читачів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже досить? От Парасюка в книжку додайте, так для оглядовості!!! І ше таких побагатших мендаунів побільше, які на крові тої сотні свої рила в коритце впхнули! Відкрийте очі і подивіться на Україну сьогодні - ото вам результат майдану! ВСЕ! досить плакати, ставайте разом з нами, беріть якусь працю, роботу в руки як лопату і розгрібайте все те шо наробили а не хничите щороку... щороку і плачуть... особливо ті хто ту сотню розстрілював! де розслідування? де докази хто і звідки стріляв? не кажуть? а чого не кажуть? бо прізвища проскочуть - Парубій, Кличко, Поррошенко! Шо не правда??? думайте!!! думайте!!! а не плачете...
наробили ми всі, хто криком УКРАЇНАЦЕЄВРОПА а хто дурістю як от наприклад Я. Бо дивився на те все і зволікав ніц не роблячи для спину того балагану, побоявся вже тоді крикнути - "Люди вас намахують, яка Європа, який безвіз??????... Харе плакати рюмсати, мужикам то не личить! Міхновський - "нам пора позбутися тавра плачучих жалісливців, а будувати працею і силою пора націю переможців..."
Відповісти
Останні новини
На Волині презентували книгу по героїв Майдану й АТО
14 листопад, 2016, 12:58