Олександр Ткачук розповів, чому виникла «проблема маршрутки №22»*

Олександр Ткачук розповів, чому виникла «проблема маршрутки №22»*
Кандидат у голови Княгининівської громади Олександр Ткачук вважає, що "проблема маршрутки №22" виникла через вимогу нинішньої голови сільради Олени Твердохліб.

"Тим більше у нас нещодавно виникла проблема з маршруткою №22, якій обіцяли обмежити маршрут. Я вирішив детально розібратись у цій ситуації і виявилося, що маршрутку знімають через те, що нинішня голова сільської ради ультимативно вимагала продовжити маршрут аж до села Кам’янка, бо це було однією з її передвиборчих обіцянок", - розповів він у інтерв'ю.

"Але там дуже розбиті дороги, туди міський перевізник не хоче їздити. Ну зрештою, я поспілкувався з міським головою, вдалось знайти порозуміння. Думаю, на одному з найближчих засідань виконкомі міської ради питання буде розглянуте", - висловився Ткачук.

"В громаду не треба заводити політику. Політики все руйнує. Треба працювати для людей і на людей", - додав він та зауважив, що з Луцьком треба співпрацювати.

"...наші громади пов’язані між собою. Наші люди працюють в Луцьку, багато дітей навчається в місті. І не використати цей момент для громади – це злочин".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За голосування пропонують гроші.А всі мовчать.Значить все нормально?
Відповісти
Шановний Олександре, це питання не одного маршруту 22, чому ви не називаєте правди. Сюда відносяться усі маршрути які виїжають за місто, це міська рада не хоче фінансувати пільги за району раду і це питання піднімалося на сесії районої ради, яка проходила у жовтні цього року... Не робіть собі піар таким методом, громада не така тупа як ви думаєте! Ви для нас нічого доброго не зробили, і не зробите...
Відповісти
Останні новини
Олександр Ткачук розповів, чому виникла «проблема маршрутки №22»*
20 листопад, 2016, 16:35