Наречена била охорону та поліцію: «дєвішнік» у Луцьку

Наречена била охорону та поліцію: «дєвішнік» у Луцьку
Кілька годин не вщухав скандал у луцькому нічному клубі «Версаль»: гостя, яка відпочивала тут, поконфліктувала зі знайомим, опиралася охороні, яка хотіла її вивести, а згодом напала і на поліцію, яка приїхала її втихомирювати.

Інцидент відбувався у ніч на неділю, 20 листопада. Дівчина святкувала у Версалі «дєвішнік» - наступної п’ятниці у неї заплановане весілля, повідомляє видання «Волинь-24».

Забирати її з нічного клубу приїхав наречений з друзями – у тих, своєю чергою, щойно закінчився «мальчішнік». Підігріті алкоголем молоді люди щось не поділили: дівчина стала сваритися і шарпатися з одним з друзів нареченого.

Втрутилася охорона, але все закінчилося подряпаними обличчями і шиями «сек’юріті» Версалю. Охоронці викликали поліцію – заявили про нападницю і попросили допомогти владнати конфлікт.

Прибула поліція і Самооборона. Знову почалася потасовка: наречена кидалася на охорону клубу, самооборонівців. Не лишалися осторонь і супутники: вони то втихомирювали, то захищали дівчину.

Прибула поліція. Дівчина заявила: не покине клубу, поки їх не нададуть запису з камер відеоспостереження, де зафіксовано, «як охорона мене б’є». Їй пояснювали: записи вилучає слідчий. Аби він мав підстави це зробити, треба поїхати в міськвідділ і достеменно розібратися у ситуації.

«Я без відео нікуди не поїду» - вперто казала дівчина. І навіть стала телефонувати на 102 – мовляв, «тут якісь люди хочуть мене забрати, щось від мене хочуть, захистіть мене від них».



Втрутився наречений, став шарпати поліцейських, захищаючи дівчину. Його спочатку попередили, що не варто такого робити, потім одягнули кайданки.

Пізніше одягнули кайданки і на неї – повели в машину. Дорогою вона поранила одного з активістів Самооборони, вкусила жінку-поліцейську.

Її, а разом з нею і її нареченого і одного з його товаришів, який теж «заривався» до поліції, повезли на обстеження у наркодиспансер. Виявилося, у дівчини - 1,81 проміле алкоголю в крові (норма, за якою дозволяється керувати авто – 0,2 поміле).

На дівчину та її супутників поліція склала протокол за злісну непокору правоохоронцям і хуліганство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напився - будь людиною!!!
Відповісти
Жесть быдлятцво. Вчера парень с Волыни погиб в АТО, а тут в Луцке праздненства. Противно смотреть. Самое обидное, что вскоре эта "парочка" будет взахлёб рассказывать, какие они герои.
Відповісти
Бидло гуляє... не розумію, чому до сих пір з бидлом панькаються. Кийком по почках, руки в кайданки і в обезьяннік. На ранок швидко втихомиряться
Відповісти
Фу!!!Оля,-такий позор!!!Ти ж дівчина і майбутьня мама,дружина....А ведеш себе так не достойно!!!У всьому має бути міра! А в алкоголі,- тим більше!
Відповісти
в луцькому зоопарку для таких клієнтів треба вольєр облаштувати
Відповісти
Погуляли, так погуляли. Файна така українська родина буде )
Відповісти
вкусила за щоку! дати ій рік тюрми, нареченому теж, непоганий початок спільного життя буде.
Відповісти
Худоба, що ще сказати
Відповісти
Така не тільки за щоку може вкусити. Така може й відкусити... Така обплутає будь-якого хлопця, а скромні і ромумні дівчата сидять і виглядають своїх суджених. Справжніх чоловіків. А їх так мало...
Відповісти
Так справжні чоловіки шукають не розумних та скромних, а на подобі ось таких шалених дівуль, а потім дивуються
Відповісти
Ну випила Олька на радостях що замуж беруть ну дома не обідала ну і забрало з ким не буває,накинулись на дівчину.Як будто в тих хто пише такого ніколи не було я думаю всім є що згадати.....
Відповісти
Куди котиться цей світ? Куди котяться ці жінки? Куди котяться чоловіки? Все змінилось жінки стали чоловіками, ачоловіки жінками. Жах... На попередньому тижні там дівчата побились, бо стілець не поділили, "розочкою" щоку розрізали, ще одна в вітрину під Оперою в'їхала..... нема слів. Люди будьте взаємовічливими, на даний час в моді вихованість порядність, хоча чому зараз, це й ніколи не виходило з моди. І якщо ви такими будете, то вам от-такі людиська не зустрічатимуться.
Відповісти
Оля огонь! За такой пиар надо деньги большие платить) Только зачем её в наркодиспансер возили ,если она не за рулем)))? Дыбилопилиции заняться не чем?
Відповісти
Алкоголічка олька так нормально на другий день перегар від обох штиняє.На весілля потрібно охорону найняти бо олі клямка впаде і всіх покусає джагане фляшку або й дві гості будуть шпіцовані подряпані і покусані
Відповісти
А дочого тут керування авта? Що вони була за кермом? Чи немає зчим порівняти???
Відповісти
Олегу - "Только зачем её в наркодиспансер возили ,если она не за рулем)))? "

бо стан алкогольного сп"яніння є обтяжучою обставиної при розгляді в суді її дій.
Відповісти
Фу-фу-фу,Оля,конечно!Но..зачем снимать это и выкладывать ??Хоть бы лицо затушевали или как..у Оли скорее всего и мама с папой есть,которые свято верят в их дочь..А у них есть "доброжелательные" коллеги,соседи..Полиция таким образом хочет воззвать лучан к совести,чтоб боялись стать очередной "любой из ютюба"?Вот как-то это не профессионально и подло..
Відповісти
шо ж це такий за мальчішнік шо закінчився не наступного дня! фу не вміють святкувати мальчішніків! а жінка таке саме бидло як і він
Відповісти
Соромно. Але чого всіх її даних не вказано??? Щось мало віриться,що це Оля...
Відповісти
Класне відео! І "лавсторі" знімати не потрібно, якраз на весіллі і покажуть :) ))))
Відповісти
Я хоч і не "проходив поруч",але згідний з ним,тільки відпускати через... рік чи років.
Відповісти
Фуфуфу. Підтримую коментатора, який сказав "Напився - будь людиною".
П'єш - будь добрий, бери відповідальність за свої вчинки.
А поліція - молодці. Акуратно, не агрилися, старалися все загладити. Не слухайте тих, хто критикує.
Відповісти
Волынской быдло вторую неделю в Версале дебоширят, класс, всегда веселят такие сюжеты))) согласна, все мы иногда можем выпить лишнего, но всему есть придел, нужно же помнить, что девушка, тем более, невеста, будущая мать и хранительница домашнего очага, должна вести себя немного поскромнее и не цепляться ногами и каблуками за стены, когда её выводит полиция из ночного клуба
Відповісти
"Береженого Бог береже" - подумва нарчечений і нестав вносити заставу
Відповісти
Останні новини
Наречена била охорону та поліцію: «дєвішнік» у Луцьку
20 листопад, 2016, 14:03