У Ковелі атошників возитимуть безплатно

У Ковелі атошників возитимуть безплатно
У Ковелі підприємці та міська влада уклали угоду, за якою учасники АТО матимуть право на безплатний проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Так, у Ковелі відбулася зустріч із підприємцями-перевізниками та членами громадської організації учасників АТО. Під час засідання розглянули питання щодо пільгового перевезення атошників.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Товстига, більшість встановлених державою пільг на користування транспортом фактично реалізуються за рахунок коштів місцевого бюджету та підприємців-перевізників. У Ковелі також діють угоди, згідно з якими безплатно та бездотаційно перевозять по місту двох пасажирів, які мають на це право.

За твердженням члена правління Ковельської міськрайонної ГО учасників АТО Андрія Панасюка, водії часто відмовляють їм в цьому. На його думку, розв’язати цю проблему можна, надавши учасникам АТО адресну грошову допомогу.

Заступник міського голови Ігор Прокопів повідомив, що на сесії міської ради буде розглянуте питання про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з цього приводу. Тим часом, він запропонував підприємцям укласти усну угоду щодо безплатного проїзду учасників АТО. Також звернувся з проханням, аби вони провели відповідну роз’яснювальну роботу з водіями про толерантне ставлення до пасажирів пільгових категорій.

Усі підприємці погодилися забезпечити безплатний проїзд учасників АТО на міських маршрутах. Також вони рекомендували бійцям, у разі нечемної поведінки водіїв, одразу звертатись до перевізника (контактні дані розміщені в салоні автобуса) або у відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо зараз не бесплатно?
Відповісти
Останні новини
У Ковелі атошників возитимуть безплатно
24 листопад, 2016, 12:01