Заяву волинського депутата порівняли з російською пропагандою

Заяву волинського депутата порівняли з російською пропагандою
У Волинській єпархії УПЦ КП відповіли на закиди депутата Волинської облради Володимира Кучера.

У довгому прес-релізі, який оприлюднили в Facebook, заяву депутата про нібито роботи без дозволів на цвинтарі біля Свято-Троїцького собору вважають рівнем російської пропаганди.

"Зовсім не хочемо повторювати дописи шановного пана депутата, але дозволимо собі звернути увагу на один комічний момент. Звинувачувати в якихось "шабашах" і "сатанинських обрядах з перфоратором та болгаркою" - це рівень "снєгірєй" і "распятих мальчіков, в трусіках". І читати такі перли треба не в залах держустанов, а на концертах Задорнова. Мусимо все-таки мати якусь гідність і не втрачати тих крихт розуму і адекватності, які ще маємо. Такий цирк нам не потрібен!" - йдеться в прес-релізі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в вас, попів гідність? Це ви працюєте на Путіна усі 2 роки і вам не потрібно Задорнова, ви самі Задорнови,тільки не на сцені, а на амвоні.
Відповісти
Так вони покривають всі свої злочини, чіпляючи ярлики на всіх, хто посміє зробити їм зауваження. Те сатанинське лігво потрібно розігнати з святого місця, яке вони осквернили і чим раніше, тим краще.
Відповісти
Церква це середньовічний пережиток у вік компютерів, інтернету і польотів в космос.
Вони хочуть до раю - ідіоти з мобілками!!!
Відповісти
“Не давайте святого псам” – не давайте “псам” приводу для глузування над словом Божим, над вірою, над благодаттю: “Тому-то розумний мовчить цього часу, бо це час лихий” (Книга пророка Амоса, 5 розділ, 13 вірш).

“Не сипте перел своїх перед свиньми” (Мф.7:6) – “не відкривай душу свою перед тими, хто нелюбовний та не смиренний; хто не розжував істини Господньої”. І недаремно сказано: “перел своїх”, а не Божих! Словом Божим таких врозумляй, проповідуй. Свиня – не пес: сіє Сіяч й при дорозі, може яка зернина і проросте. Але своїх перл – перл своєї душі – не відкривайте! Бо вони зневажать їх (“потопчуть ногами своїми”, насміються над ними), ба більше, ще й використають їх проти вас (“обернуться, та розшматують вас”)...
Відповісти
Снегері - це ви, клоуни ряжені, які називають себе попами, ба ні - батюшками. В пеклі ваше місце. І чим раніш , тим краще для України
Відповісти
Останні новини
Заяву волинського депутата порівняли з російською пропагандою
24 листопад, 2016, 23:32