На нараді у Гунчика говорили про грип, сміття і вибори

На нараді у Гунчика говорили про грип, сміття і вибори
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у режимі відеоселекторного зв’язку сьогодні, 28 листопада, провів оперативну нараду.

Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники Андрій Киця, Юрій Моклиця та Сергій Григоренко, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, начальник управління охорони здоров'я міської ради Микола Якимчук, - повдомляє прес-служба Луцької місьої ради.

Спочатку учасники наради заслухали інформацію про готовність закладів охорони здоров'я Волинської області до надання невідкладної допомоги населенню у період захворюваності на грип та ГРВІ.

На сьогодні, в області зареєстровано 5 тисяч хворих, що на 462 особи більше, ніж минулого тижня. Епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ на Волині не перевищено, однак за останніми показниками - Волинь на порозі епідемії. Лікувально — профілактичні заклади готові до надання допомоги населенню у період зростання захворюваності.

Також на нараді розглянули питання про організацію роботи сервісу “Інтерактивна мапа сміттєзвалищ”, яку створили у вересні 2016 року.

Метою її роботи є виявлення та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ. Кожен громадянин, який виявив стихійне та неконтрольоване розміщення відходів, може залишити звернення з цього приводу за допомогою електронного сервісу.

Окрім цього, учасників наради поінформували про стан підготовки до проведення виборів депутатів сільських та селищних рад, та також голів об'єднаних територіальних громад що відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року у новостворених ОТГ Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На нараді у Гунчика говорили про грип, сміття і вибори
28 листопад, 2016, 11:42