«Доля звела мене з тисячами справжніх Людей», - Костянтин Зінкевич привітав з Днем волонтера

«Доля звела мене з тисячами справжніх Людей», - Костянтин Зінкевич привітав з Днем волонтера
Для мене волонтером є будь-хто, хто потратив свій особистий час і сили для того, щоб допомогти комусь іншому, - вважає волонтер Костянтин Зінкевич.

Про це він написав у Facebook.

"Так сталось, що найбільша потреба у волонтерах (а тоді і слова такого ми не знали) виникла у Збройних Сил України. Впродовж півтора року звичайні люди підставляли плече Державі, забезпечуючи Українську Армію замість Держави, виконуючи також і інспектуючу та інформаційну функцію. Неймовірно важкі у психологічному сенсі речі, такі як доставка тіл загиблих, перевезення і лікування поранених, спілкування з матерями бійців теж лягли на плечі волонтерів. Ніхто не робив цього, очікуючи щось взамін. Бог все одно все бачить".

"Допомагати дітям та хворим - це теж не дуже гучна, але Велика справа. І теж у значній мірі волонтерська. Раніше про такий день ми і не знали..."

"Виявилось, що наше суспільство значно краще, ніж ми про нього думали. Виявилось, що скромна сусідська дівчина чи однокласник, чи далекий знайомий закриває якісь точкові потреби військових, відклавши на потім свій бізнес та значно зменшивши увагу до сім"ї. Я впевнений, що у всіх все наладиться. Важливим є те, що надзвичайно велика кількість людей має оголену душу! Це небезпечно для самих власників цих душ, але, дякуючи їм, Україна має шанс вижити і зробити великий поступ".

"Не люблю пафосних пафосних слів, але я щасливий, що за цих два роки доля звела мене з тисячами справжніх Людей!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а до чого ця людина до дня волонтера йому більш личить день ДЕПУТАТ бо користі від його перебування в раді для його краян як кіт наплакав...
Відповісти
Останні новини
«Доля звела мене з тисячами справжніх Людей», - Костянтин Зінкевич привітав з Днем волонтера
05 грудень, 2016, 07:54
Путін розхвалив Трампа
05 грудень, 2016, 04:46