У Ковелі чиновники не можуть з’ясувати, чому холодно у дитсадку

У Ковелі чиновники не можуть з’ясувати, чому холодно у дитсадку
У ковельському дитсадку № 7 у групах на першому поверсі термометри показують 23 градуси тепла, а на другому – лише + 16.

Про це повідомляє Район. Ковель.

З’ясовувати причину цього в дитсадок приїжджав директор підприємства теплових мереж «Ковельтепло» Володимир Бойко, але температурний «феномен» поки не розгадали.

«Там і Володимир Іванович Бойко особисто виїжджав, і майстри працювали. Поки що не можемо знайти причину. Ну, вікна… вікна – склопакети», – проінформував сьогодні на апаратній нараді начальник міського управління освіти Віктор Бичковський.

Секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк зауважила, що про цю проблему будуть показувати по телебаченню.

«Нема питань. Якщо 16 градусів тепла і запрошують телебачення, то ми можемо… Я в кожусі не буду ходити. Повірте», – відреагував на ці слова Бичковський.

До обговорення підключився міський голова Олег Кіндер, наголосивши, що «телебачення не вирішує питання», але Віра Федосюк уточнила, мовляв «ну, от батьки так собі рішили».

«Якщо телебачення вирішує питання, то я тільки «за». Шкода, звичайно, шкода мені так само. І я прошу вибачення у вас, Віро Іванівно, що не всі умови створені для діток, бо має бути не тільки в одній групі + 23, а по всіх групах – в усякому разі + 18-19. Ми тих діток, які приходять, переводимо в інші групи, тобто там великих проблем немає, і взагалі там – не біда. Так що, все там в робочому порядку. А навесні, коли закінчимо опалювальний сезон, ми вернемося до цього дошкільного закладу. Можливо, дійсно ці склопакети поміняємо, бо в цьому теж є проблема», – пообіцяв Віктор Бичковський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі чиновники не можуть з’ясувати, чому холодно у дитсадку
16 січень, 2017, 18:39