Волинянка стала відомою моделлю, бо мріяла про мандри

Волинянка стала відомою моделлю, бо мріяла про мандри
Волинянка Наталія Бондзюк - одна з найзатребуваніших моделей клубу Марини Занюк у Луцьку. Дівчина вже побувала в Німеччині, Франції, Італії та Португалії, співпрацюючи з такими агенціями високої моди як «Women Management Paris», «Milan Fashion Model Management», «Barcelona Blow Models», «Hamburg Muga Model Management».

Про це пише Місто вечірнє.

Минулий рік видався для дівчини особливо плідним, бо мала змогу попрацювати з відомими брендами «Blugirl, Laura Biagiotti», «Au Jour Le Jour», «Les Copains, Sonia Rykiel» та «Various Shows».

Наталія зізнається ,що ніколи не хотіла бути моделлю.-Я ніколи не хотіла бути моделлю, не йшла до цього як до мрії.

«Моделінг відкрив для мене омріяний світ подорожей і пригод, подарував багато нових знайомств, можливостей для творчості. Тепер я вільно розмовляю англійською, підучила французьку, у мене з’явилися друзі в усіх куточках світу, я побувала у прекрасних місцях і побачила міста, про які в дитинстві мріяла. Хоча, з іншого боку, робота моделі – це важка фізична і психологічна праця», - каже вона.
.
З її слів, головна вимога, яка ставиться до моделі, - за будь-яких умов і незважаючи ні на що виглядати на «п’ять із плюсом», завжди бути у формі, вільно розмовляти англійською, бути привітною, в хорошому гуморі, ніколи не скаржитися на труднощі.

Модель запевняє, що не особливо дотримується дієти. «А от у щоденному житті стараюся уникати шкідливої магазинної їжі, вона погано впливає на здоров’я та стан шкіри. Коли я вдома, то тричі на тиждень займаюся спортом», - каже вона.

Наталія Бондзюк за час своєї кар’єри вже встигла побувати у Франції, Італії, Німеччині, Греції, Португалії та Південній Кореї.

«Найбільше у цих подорожах вражає різноманіття: велика кількість цікавих людей, місць, будівель, культура та звичаї. Коли часто подорожуєш, з’являється бажання побачити, почути і відчути все більше і більше, а не просто обрати якусь одну країну», - розповіла дівчина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець красава супер клас!
Відповісти
в вузьких колах...
Відповісти
Останні новини
Волинянка стала відомою моделлю, бо мріяла про мандри
17 січень, 2017, 14:59